X Factor-dommere i helikopter-svindel

Flere tusinde håbefulde unge mennesker, der stod i kø for at være med i 'X Factor', så DR gennemføre det største helikopter-svindelnummer i nyere tid

Lina, Thomas og Remée ankom IKKE i helikopter, hvorfor det kunne synes lidt fjollet, at den overhovedet var til stede. (Foto: Jakob Jørgensen)
Lina, Thomas og Remée ankom IKKE i helikopter, hvorfor det kunne synes lidt fjollet, at den overhovedet var til stede. (Foto: Jakob Jørgensen)

'X Factor' har meget at betale tilbage til samfundet, hvis man indregner den tabte abejdsfortjeneste fra de flere tusinde mennesker, der stod i kø langs den ene mur i DR Byen denne råkolde novembermorgen, hvor der blev afholdt pre-casting til showet.

For arbejdspladser, skoler og måske endda det nærliggende Amager-universitet blev gladeligt ladt i stikken til fordel for et enkelt forsøg ud udi stjernelivet.

Men stjernestøv er ikke altid af guld. Og tingene er ikke altid, hvad de giver sig ud for. For mens de mange unge mennesker med deres mobiltelefoner flittigt filmede den sorte X Factor-helikopter, der blæste både rød løber og planker væk ved sin ankomst, så steg hverken Remée, Lina Rafn eller Thomas Blachman ud af den ved første eller anden landing.

De tre ulasteligt klædte dommere kom i stedet gående inde fra DR Byen og skulle derefter simulere et par landinger, så det på tv skulle se ud som om, de ankom standsmæssigt.

For tunge til helikopteren
- Jeg ved sgu ikke hvorfor, sagde Remée til ekstrabladet.dk med et af de smil, der har gjort ham til en særdeles populær fyr blandt landets purunge piger.

Men det vidste underholdningschef på DR, Jan Lundme:

- Det er er noget med vægten i helikopteren, så vi måtte gøre det på denne måde, sagde han, før han på det bestemteste afviste, at det skulle være den veltrænede Lina Rafn, der skulle have lagt sig ud.

Lise Rønne overbevist om succes
- Jeg føler, at vi sluttede i går, sagde den kønne vært, Lise Rønne - der bestemt heller ikke havde lagt sig ud - til ekstrabladet.dk.

- Jeg var først bange for, at det ikke kan leve op til showet sidste år, men når jeg ser, hvor mange der har tilmeldt sig, så er jeg overbevist om, at det bliver fantastisk.

Hun er godt klar over, at noget af det bedste tv er de tåkrummende, pinagtige indslag med folk, der ikke ejer en tone i livet eller for den sags skyld har en selvopfattelse, der bare nogenlunde kan forsvares at holde væk fra kraftig medicinering.

- Men hånden på hjertet, så glæder jeg mig mest til at finde én lige som Martin, der virkelig er et talent ud over det sædvanlige, sluttede Lise Rønne forventningsfuldt.

'X Factor' bliver sendt på DR1 fra januar.

Se indslaget fra ekstrabladet.tv senere her på siden.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Det er fuldstændig hat og briller