Rekord: Over to mio. så aben

2.019.000 seere så Joachim B. Olsen give den som voldsom abemand i finalen på årets Vild med Dans

Mere en 2 millioner så med, da Joachim B. Olsen og Marianne Eihilt dansede sig til en førsteplads i 'Vild med dans'. (Foto: Henning Hjorth)
Mere en 2 millioner så med, da Joachim B. Olsen og Marianne Eihilt dansede sig til en førsteplads i 'Vild med dans'. (Foto: Henning Hjorth)
’Vild med dans’ sluttede i den grad af med maner fredag aften.

Faktisk kunne TV2 notere sig seer-rekord for underholdningsshowet, da afgørelsen faldt ved 21.40-tiden, og Joachim B. Olsen og Marianne Eihilt blev kåret som vindere foran Tina Lund og Tobias Karlsson.

2.019.000 seere så det afgørende øjeblik, og dermed tangerede programmet den hidtidige rekord, der blev sat ved finalen i 2005 med et gennemsnit på 1.922.000 seere.

Også hovedprogrammet i fredags lokkede folk til skærmen. 1.868.000 fulgte med fra kl. 20, da showet gik i gang.

– Jeg er taknemmelig for, at seerne i den grad bakkede os op. Ambitionen med sæsonen i år var ’vildere med dans’, og det lykkedes til fulde, synes jeg. Aldrig før har konkurrencen været så intens, og aldrig før har seerne engageret sig som i år, siger underholdningschef på TV2, Gitte Madsen.

Det har dog nok også hjulpet på tallene, at DR’s ’Talent 08’ sluttede ugen forinden. I fredags kunne man se båndede højdepunkter fra programmet, og det tilbud benyttede bare 380.000 seere sig af.