Robinson: - Ned Motherfucker!

Sidste uges taber, Jan, har bestemt ikke glemt hvem, der fik ham sat af holdet i årets Robinson ekspedition. Nu er der mord i øjnene på Neglerockeren

- Down the shute, motherfucker! Jan er ikke i tvivl om, hvad han mener om Mads. (Grab fra tv3.dk)
- Down the shute, motherfucker! Jan er ikke i tvivl om, hvad han mener om Mads. (Grab fra tv3.dk)

Efter at Daniela i aftenens afsnit solgte sin stemme i ø-rådet for fem ristede med brød, må Emil til at have de små grå i omdrejninger, hvis han skal have en chance for at overleve.

Med hjælp fra sin snedige dobbeltagent, Martin, får han overbevist alle sine rivaler om at stemme på Hilde, som han udstyrer han med den talisman, han efter meget møje og besvær har fundet i junglen på øen. På den måde er hun fredet, og han kan bruge sine afgørende stemmer på at få vippet jokeren Laila ud af vagten.

Planen lykkes, og der er nu kun seks deltagere tilbage i årets Robinson – hvoraf Emil har mindst to i sin hule hånd.

Laila er en rimeligt velafbalanceret pige, der i det store hele er meget afklaret omkring sin exit. Der bliver slet ikke plads til brok eller spydigheder i hendes farvel-videodagbog, som du kan se her til højre for artiklen.

Men så har vi jo heldigvis Jan...

Hvis man troede, at Negleroden fra København var færdig med at bitche, bare fordi han nu er ude af årets ekspedition, så tager man grueligt fejl. Næ – fra sin plads i Robinson-panelet har han glimrende udsyn til begivenhedernes gang, og rig mulighed for at sige sin mening uden at bekymre sig om taktik og alliancer. Og det udnytter han.

Den mest fesne karl
Det er næsten som om, at Jan stadig er en anelse bitter over at være blevet stemt ud af ekspeditionen. Og hvis Mads tror, at de to er venner, så kan han vist godt tro om igen. Da panelet diskuterer aftenens ø-råd bliver det nemlig ganske tydeligt, at det er ham, Jan giver skylden for sin exit.

- Du er nok den mest fesne karl på den her ekspedition, Madsen!, småbrøler Jan ind i kameraet. Han er så ophidset, at han må kæmpe for at tale rent.

Haider og Sido forsøger i baggrunden at se ud som om, de også har en mening, men der er ingen tvivl om, hvem der fører kniven i karaktermordforsøget på den stadigt spillende Mads.

Se hele klippet og hør alle de 'pæne' ord i det nederste klip til højre for artiklen.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

De står tilbage og ligner idioter