Vild med fri bar

Anne-Mette Rasmussen forlod som den sidste festen efter Vild Med Dans-finalen. Det var dog Kenneth Carlsen og Oliver Bjerrehuus, der tog priserne som aftenens branderter

Oliver Bjerrehuus og Kenneth Carlsen var i et mægtigt humør, da de forlod den fugtige efterfest i nat. (Foto: Thomas Lekfeldt)
Oliver Bjerrehuus og Kenneth Carlsen var i et mægtigt humør, da de forlod den fugtige efterfest i nat. (Foto: Thomas Lekfeldt)

Der blev grinet fjollet og uddelt bunkevis af kram, da de sidste gæster forlod festen efter Vild Med Dans-finalen.

Specielt Kenneth Carlsen og Oliver Bjerrehuus havde svært ved at sige farvel til hinanden, og først efter adskillige knus og livlige diskussioner om den perfekte tennis-serv, satte de to sig ind i hver deres taxa.

På det tidspunkt havde klokken rundet halv fem lørdag morgen, og langt de fleste deltagere var hoppet hjem under dynen.

Undtagen Anne-Mette Rasmussen og Thomas Evers Poulsen.

De forlod festen som de sidste klokken ti minutter i fem, efter at Anne-Mette havde fået opfrisket sin make-up af en stylist.

- Vi har haft en super, super aften. Nu skal vi videre i byen, men vi fortæller ikke hvor, grinede Thomas, mens Anne-Mette blot konstaterede, at det var alt for denne omgang Vild Med Dans.

Taberne gik først
De to tabende finalister, Tobias Karlsson og Tina Lund, var de første deltagere, der forlod den muntre finalefest. Det var dog ikke på grund af nederlaget ifølge Tina Lund.

- Jeg skal op til et ridestævne i morgen, og Tobias har familie på besøg fra Sverige, så de vil gerne have noget ud af dagen i morgen, forklarede hun til Ekstra Bladet.

Tobias forlod festen allerede klokken halv tolv, og Tina kørte en time efter.

Så var der noget mere gang i vinderne.

Joachim vaklede i hvert fald noget på benene, da han ved tre-tiden satte sig ud i sin bil, som han dog overlod til konen at køre.

- Det har været en mega fed fest, men nu skal jeg altså hjem og sove, sagde en træt Joachim og symboliserede sejren ved at vise et V-tegn med fingrene.

Marianne Eihilt var taget hjem en halv time inden med sin mand, som fik masser af våde kys i den kolde nat.