Sarah Lund vender tilbage

Nu er det ganske sikkert. Der kommer en ny omgang af DR's successerie 'Forbrydelsen'. Men vi skal vente til efteråret 2009

Sarah Lund skal igen underholde DR's seere. (Foto: Tine Harden/DR)
Sarah Lund skal igen underholde DR's seere. (Foto: Tine Harden/DR)
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Det er den klassiske - der er en god og en dårlig nyhed:

Den gode er, at Sarah Lund genopstår, og der kommer 10 nye afsnit af 'Forbrydelsen'. Den dårlige er, at vi skal vente helt til efteråret 2009 med at følge hende.

Sidste år fulgte mere end to millioner danskere med i jagten på Nanna Birk Larsens morder, og da Vagn endelig blev afsløret som gerningsmanden efter 20 afsnit, var der ramaskrig fra de mange seere, der ønskede sig flere eventyr med Sarah Lund, som blev spillet af Sofie Gråbøl.

Nu får de altså ønsket opfyldt. Ifølge DR Nyheder bliver næste omgang af 'Forbrydelsen' kun sendt over 10 afsnit. Og det bliver selvfølgelig med Sarah Lund i hovedrollen igen, afslører seriens producent Piv Bernth.

- Vi fik et spørgsmål, da vi sluttede 'Forbrydelsen': Hvor gik Sarah Lund hen, da hun gik ud? Og når vi skal sende i 2009 er der gået to år, og så finder vi ud af, hvad hun har lavet, og hvor hun er henne i sit liv. Og lur mig, om ikke der kommer en mordgåde på tværs, siger Piv Bernth til DR Nyheder.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind