Farvel til Lisa

Remee sendte Lisa ud af aftenens X Factor. Var det fair? - kommenter nedenfor. Læs interview med Lisa i Ekstra Bladet lørdag: - Jeg er sur og gal!

Lisa sang Grand Prix-klassikeren 'Dansevise', men det var ikke nok til at imponere seere og dommere. Lisa er nu ude af X Factor. (Foto: Thomas Lekfeldt/DR)
Lisa sang Grand Prix-klassikeren 'Dansevise', men det var ikke nok til at imponere seere og dommere. Lisa er nu ude af X Factor. (Foto: Thomas Lekfeldt/DR)

Det var en utaknemmelig tjans, som tilfaldt Remee i aftenens afsnit af X Factor:

Med Lina Rafns sidste gruppe, Vocaloca, og Blachmans solist, Lisa, i bundfeltet, havde Remee den afgørende stemme, og skulle beslutte, hvem der skulle forlade konkurrencen.

Og det var mildest talt en svær afgørelse for Remee, der brugte lang tid på at væve frem og tilbage:

Vocaloca fik ros for at være gået tilbage til a capalla-arrangementerne med deres udgave af 'Buster', men kritik for ikke at have udviklet sig nok i løbet af konkurrencen - og for endnu en gang at have valgt 'en børnesang'.

Det blev dog Lisa, der måtte forlade konkurrencen, for Remee havde svært ved at se 'hvilken plade hun skulle lave' hvis hun blev popstjerne.

Kritik af sangvalg
Tidligere på aftenen havde både Remee og Lina Rafn kritiseret Blachmans sangvalg til Lisa:

Lina Rafn mente ikke, at Blachman lod Lisas 'indre popsild' komme til udtryk. Remee mente også, at Lisa ville have klaret sig bedre i konkurrencen, hvis Blacman havde prioriteret at vælge den bedste sang til hende 'i stedet for at iscenesætte sig selv'.

LÆS INTERVIEW MED LISA I EKSTRA BLADET LØRDAG: - JEG ER SUR OG GAL!

Synes du, det var fair, at Lisa røg ud af aftenens X Factor? Skriv din mening i kommentar-feltet nedenfor.