Dovne Robert: Jeg vil vise at jeg ikke bare er et dovent svin og en snylter

Robert Nielsen har sagt farvel til kontanthjælp systemet og vil skabe sig et nyt liv med sin deltagelse i Robinson Ekspeditionen

'Dovne Robert' vil være 'Ærlige Robert' eller 'Flinke Robert'. (Foto: Anthon Unger)
'Dovne Robert' vil være 'Ærlige Robert' eller 'Flinke Robert'. (Foto: Anthon Unger)

Han er blevet kendt i hele Danmark og har været omtalt i New York Times som 'Dovne Robert', men nu vil Robert Nielsen skabe sig et nyt liv og et nyt image.

Den knoldede vej til at realisere den plan går via deltagelse i TV3's realityshow 'Robinson Ekspeditionen', hvor et barskt ophold på et øde ø skal overbevise hele verden om, at 'Dovne Robert' er død og begravet på en sandstrand i Malaysia.'Dovne Robert' på opgave. (Foto: Anthon Unger)
'Dovne Robert' på opgave. (Foto: Anthon Unger)
Dovne Robert med i RobinsonSlut med pjat og pirater: Robinson tilbage til rødderneSkal du se 'Robinson Ekspeditionen' i år?Tak for dennegang
- Jeg vil gerne vise folk, at jeg indeholder flere facetter end bare at være 'Dovne Robert'. Jeg har tænkt mig at fremstå som 'Ærlige Robert' og 'Flinke Robert' og vise, at jeg ikke bare er et dovent svin og en snylter. At jeg har nogle kompetencer at byde ind med, ikke bare i Robinson-sammenhæng, men fremadrettet. Før jeg tog herned skrev jeg en pæn mail til ydelsesservice med pænt tak for denne gang, og 'jeg håber aldrig at vi ses igen'.'Dovne Robert' får sin sag for i Malaysia. (Foto: Anthon Unger)
'Dovne Robert' får sin sag for i Malaysia. (Foto: Anthon Unger)


Fed job-ansøgning
- Mit håb er, at jeg enten vinder, så jeg kan forsørge mig selv i lang tid - eller at min deltagelse fungerer som en fed job-ansøgning, så der er nogen, der tilbyder mig et job, jeg synes er interessant. Jeg vil gerne føle mig nyttig for mig selv og andre og håber at kunne lægge mine kræfter et sted, hvor jeg kan hjælpe andre, fortæller 'Dovne Robert' til Ekstra Bladet, da vi besøger ham på øen Mensirip under optagelserne i Malaysia.