Sensation: Se 'Dovne Robert' arbejde

Den tidligere kontanthjælpsmodtager sveder bravt i første afsnit af 'Robinson Ekspeditionen'

På mandag er der premiere på den 15. udgave af 'Robinson Ekspeditionen' på TV3, og her kan man se noget så sjældent som 'Dovne Robert' på hårdt arbejde.

Den 45-årige tidligere kontanthjælpsmodtager bliver placeret på sin egen øde ø og er nødt til at bevise sit værd ved at bygge sin egen tømmerflåde for at komme hen til de andre deltagere:

- Min plan er at arbejde fem minutter og så sidde ti minutter i skyggen, pruster Robert, der hurtigt er nødt til at revidere sin plan:

- Det kan godt være, at jeg bliver nødt til at sætte de der fem minutter ned til tre, erkender han kort efter.

Eksklusivt Robinson-klip: Se mig, jeg kan lave bål

Undervejs i optagelserne til 'Robinson Ekspeditionen' sker der fysiske forandringer med 'Dovne Robert'

- Jeg var fed og lasket, da jeg ankom til Robinson øen, men undervejs i optagelserne tabte jeg otte kilo, og så fandt jeg i øvrigt ud af, at jeg fungerer strålende på en diæt, bestående kun af ris, fortæller han til Ekstra Bladet.

Robert Nielsen ser frem til, at ’Robinson Ekspeditionen’ går i luften:

- Jeg håber, at programmet vil få folk til at ændre syn på mig. Jeg er ikke kun en arbejdssky brokkerøv. Rent faktisk er jeg også et lunt og venligt menneske, der tog min del af slæbet på øen, vurderer ’Dovne Robert’, der dog erkender, at han også har sine dårlige sider:

TV: Dovne Robert: - Jeg er ikke årets hug

- Jeg er mig selv på godt og ondt. Jeg kan også være dum og arrogant, men jeg håber, produktionen viser begge sider af mig. Det værste, der kan ske, er, at de fremstiller mig som et gammelt fjols, der bare render rundt og fortæller håndværker-vittigheder, vurderer Robert, som i den grad er frisk på mere reality-tv:

Dovne Robert: Jeg vil vise at jeg ikke bare er et dovent svin og en snylter

- Jeg har bedt produktionsselskabet Strix om et møde for at præsentere dem for et reality-koncept, jeg har udviklet. Jeg bilder mig selv ind, at jeg har afløseren for Robinson liggende derhjemme i skuffen.