Eksklusivt Robinson-klip: Se mig, jeg kan lave bål

Ekstra Bladet har som de første fået fat i et klip fra den nye sæson af 'Robinson Ekspeditionen', som får premiere på mandag

Så skal der tændes bål i Robinson-lejren. (Screendump)
Så skal der tændes bål i Robinson-lejren. (Screendump)

Se klippet herover

Sæson 15 af hitprogrammet 'Robinson Ekspeditionen' får mandag premiere på TV3. 18 deltagere har sagt ja til at deltage i ekspeditionen, hvor de bliver sendt ud på en øde ø og skal klare sig selv.

Hvem er den lækreste Robinson-babe?

Ekstra Bladet har fået fat i det første klip fra den nye sæson, hvor deltagerne skal bygge lejre. Og særligt en af deltagene går op i at få den perfekte lejr.

13 års forberedelse
Den 30-årige Behrad har forberedt sig i 13 år på at være med i ekspeditionen. Han har set alle afsnit af den amerikanske tv-serie 'Survivor', og er helt besat af at lave ild uden hjælpemidler.

Slut med pjat og pirater: Robinson tilbage til rødderne

Og i klippet er der netop også en episode, hvor Behrad sammen med de andre deltagere skal lave ild uden hjælpemidler. Og Behrad går op i det, men det er ikke alle i lejren, der er imponeret over han talent for det flammende element.

- Se mig, jeg kan lave bål. Se mig, jeg kan knække en kokosnød. Der er ikke en skid i det. Laver han ild, skal jeg nok tage hatten af, lyder det hånligt fra en af de andre deltagere.

Se om det lykkes Behrad at lave ild i klippet herover.

'Robinson Ekspeditionen' får premiere på mandag klokken 20.00.