TV: Total kikset af Uffe Holm: Rødøjet dansedebut

Uffe Holm stod for sæsonens første 'Vild med dans'-kiks. I næste uge skal han sammen med partner Karina Frimodt give kikse-stafetten videre

Uffe Holm og Karina Frimodt skal i næste uge give kikse-stafetten videre. (Foto: Mogens Flindt)
Uffe Holm og Karina Frimodt skal i næste uge give kikse-stafetten videre. (Foto: Mogens Flindt)

Hvor kikset er det lige at havne på skadestuen med et ømt, rødt og hævet øje knapt en time før, man skal optræde i et af Danmarks mest sete underholdningsprogrammer?

Præcis så kikset at Uffe Holm og hans partner Karina Frimodt sikrede sig en rulle Ekstra Blads-Mariekiks for det.

Panik i 'Vild med dans': Uffe Holm på skadestuen

- Ja, jeg burde vel have en hel palle, erkender standup-komikeren, der fik lynbehandling i sundhedsvæsnet fredag aften og mod alle odds nåede på gulvet til den fællesdans, som han og Karina skulle danse.

- Jeg ved faktisk ikke, hvad der er sket, siger den rødøjede danser, der fredag eftermiddag pludselig fik meget ondt i sit højre øje.

- Men på sådan et dejligt crew som det her, er der altid en 14-15 øjeneksperter. Så der har altså været 14 mennesker inde og pille i mit øje, hvilket jo ikke har gjort det bedre, griner han.

Uffe Holm klar til dans: Tilbage fra skadestuen

Lægerne har forsikret Uffe Holm om, at der ikke er noget galt med øjet. Derfor bed han smerten i sig og dansede med fredag aften.

I næste uge skal Uffe og Karina kåre ugens kiks og give stafetten videre. Forhåbentlig er der flere kiks tilbage i rullen, efter den har været i hænderne på en tydeligt lækkersulten Karina Frimodt.