Annonce:
Annonce:

DR om 'Læsø Kalder'-skandale: Dybt frustrerende

Chefen for DR1 kalder det dybt frustrerende, at fokus omkring ’Læsø Kalder’-programserien næsten udelukkende har været på kreativ klipning og manipulation. Nu kræver DR redegørelse fra producenten

Michelle Hviid (til venstre) og  Lise  Rønnes besøg på den affolkningstruede ø er blevet til endnu en mediestorm for DR. (Foto: DR / Frej Schmedes)
Michelle Hviid (til venstre) og Lise Rønnes besøg på den affolkningstruede ø er blevet til endnu en mediestorm for DR. (Foto: DR / Frej Schmedes)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv


Rasende 'Læsø Kalder'-vært venter på undskyldningLøgn på løgn: Medvært i 'Læsø kalder' brød sammen

Siden første afsnit af DR1’s programserie ’Læsø Kalder’ løb over skærmen har problemerne stået i kø, og konstitueret chef på DR1, Michael Thouber, har måttet stille op i både Detektor og Aftenshowet og forsikre, at der trods beskyldningerne om finurlig fakta-håndtering og manipulation er styr på sagerne i kanalens forsøg på at sætte udkantsdanmark på dagsordenen.

- Det er dybt frustrerende og irriterende, at hele idéen og de gode intentioner med ’Læsø Kalder’-projektet er ved at drukne i en diskussion om klipning. Jeg ville meget hellere diskutere indhold og visioner for udkantsdanmark, end jeg vil diskutere de problemstillinger, der naturligt opstår, når man skal klippe 210 timers optagelser ned til 3,5 timers fjernsyn, siger konstitueret chef på DR1, Michael Thouber.

Annonce:

Kræver redegørelse
Efter de forskellige eksempler på kreativ klipning og manipulationer har været heftigt diskuteret og eksponeret i medierne, har DR følt sig nødsaget til, at kræve en skriftlig redegørelse fra Koncern TV & Filmproduktion, der har produceret udsendelserne DR1.

- Nu afventer vi en skriftlig redegørelse fra Koncern TV & Filmproduktion, der kommer i løbet af ugen, hvor de fortæller deres side af sagen, så vi kan forsikre os om, at der ikke opstår yderligere problemer vedrørende klipningen af programmerne, siger Michael Thouber

DR-snyd i 'Læsø kalder': De beskrev mig som single

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er en dårlig og bedaget idé, at særligt udvalgte fødes med specielle privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU
Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: