Tudende Julie sagde farvel til Julie

Julie Bjerre var ked af at sige farvel til sin mentor, Julie Berthelsen

Julie skal nu have Nikolaj Steen som mentor. (Foto: DR/Lone Kröning Mogensen)
Julie skal nu have Nikolaj Steen som mentor. (Foto: DR/Lone Kröning Mogensen)

Tårerne strømmede ned af kinderne hos 15-årige Julie Bjerre, da hendes mentor, Julie Berthelsen, blev stemt ud af underholdningsprogrammet 'Mentor'.

- Vi er blevet tætte, og jeg føler mig tryg hos Julie, siger Julie Bjerre til Newspaq.

 

Julie Berthelsen var den eneste mentor, der indtil nu havde fået nok stemmer til ikke at skulle sende sin mentee i omsang.

Men til aften måtte hun altså både sende Bjerre i omsang og sige farvel nogle minutter senere.

Hellere tidlig exit
Julie Berthelsen har dog hele tiden været forberedt på at sige farvel, dog måtte det gerne være sket før.

- Vi har snakket om, at hvis jeg skulle ryge, måtte det gerne være tidligere i programmet, så Julie kunne få et godt forhold til sin nye mentor, siger Berthelsen.

Julie Bjerre skal nu have Nikolaj Steen som mentor frem mod finalen.

- Jeg glæder mig til at arbejde sammen med Nikolaj Steen. Han er dygtig, og jeg er vokset op med hans film og musik. Men jeg ville gerne i finalen med Julie, siger Bjerre.

Hård kritik
De seneste fredage har Julie Berthelsen og Julie Bjerre fået en del kritik af Thomas Blachman, der ikke har kunne se meningen med deres projekt.

Fredag aften kaldte han deres optræden kedelig, og mente at Berthelsen var for beskyttende, og at Bjerre ikke havde rykket sig som sanger i løbet af programmet.

- Jeg synes, at kritikken fra Blachman er ufortjent. Det kan godt være, at jeg er mor-agtig. Men jeg er kvinde, og alle har hver deres måde at være mentor på, siger Julie Berthelsen og fortsætter:

- Jeg synes Blachman er dygtig, og jeg har respekt for ham. Men lige på det punkt synes jeg ikke, at han er berettiget, siger hun

Efter Julie Berthelsens exit er Nikolaj Steen i finalen mod Nikolaj Nørlund, og de har hver tre mentees.