Annonce:
Annonce:

Få en Allan-app

Allan Simonsen får nu sin egen app til Android-telefoner

Hvis du vil bære Allan frem mod sejren, kan du nu få en Allan-app. (Foto: Mogens Flindt)
Hvis du vil bære Allan frem mod sejren, kan du nu få en Allan-app. (Foto: Mogens Flindt)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Først kom Allan-alarmen, der gør det lettere for fans af den legendariske fodboldspiller at huske at stemme på ham.Nu har Simonsen så fået sin egen app med præcis samme formål – nemlig at høste stemmer, der kan sikre, at han går hele vejen og vinder den 10. sæson af ’Vild med dans’. ’Vild med Allan’ hedder den nye app.

TV: Allan om Vild med dans-skandale: Hvad skal jeg næsten sige

Det er Kristian Langborg-Hansen, der manden bag den nye app, som ejere af Android-telefoner allerede nu kan hente i Googles app-store.

Og lige meget hvilken finurlig kode, TV 2 finder på at pådutte Allan og hans partner Sofie Kruuse, så finder app’en frem til den rigtige, så man via et enkelt tryk på telefonen får sendt en stemme af sted på Danmarks største dansehelt.

Annonce:

- Jeg har lavet app’en som modtræk til TV 2’s ændring af sms-koderne. Med app’en skal man ikke selv sidde og holde øje med den kode, som Allan får. Et tryk på app’en og så sender man en sms af sted og stemmer på ham, siger Kristian Langborg-Hansen, der er partner i App Academy.

TV 2 totalt til grin på nettet

Til daglig underviser han i, hvordan man let kan lave sin egen app, så det var ikke svært at lave en Allan-app, fortæller han.

- Der har bare ikke været brug for den før, fordi Allan, indtil TV 2 ændrede reglerne i fredags, har haft den samme ALS-kode, siger han.

- Har du også lavet app’en for at drille TV 2 lidt?

- Nej, jeg gør det bare for at gøre det nemt at stemme på Allan, når TV 2 gør det svært, siger Kristian Langborg-Hansen.

Allan-Alarmen virker!

Det koster almindelig sms-takst at sende sin stemme på Allan via app’en – altså fem kroner. Et tryk på app’en sender én sms af sted.

Hvis ikke TV 2 ændrer reglerne igen på fredag, kan der stemmes fem gang på hvert tilbageværende par.

TEST dig selv - Er du fin nok til at stemme på Allan?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: