Claudias fod holdt

Mads Laudrup er mere end glad for, at have sin partner tilbage i favnen

Claudia er tilbage på dansegulvet .(Foto: Mogens Flindt)
Claudia er tilbage på dansegulvet .(Foto: Mogens Flindt)


Er du Danmarks største Allan-fan?

Der var tvivl helt indtil torsdag formiddag. Ville Claudia Rex' fod nå at blive klar til aftenens 'Vild med dans'-kvartfinale.

Og som Ekstra Bladet skrev i går, så blev sidste års vinder af konkurrencen klar til at svinge Mads Laudrup rundt i en cha cha cha, som parret netop har været på gulvet i.

Claudia klar til Laudrup

Claudia havde droppet de høje hæle og var hoppet i et par børnedansesko for at skåne den forstuvede fod - og det synes Britt Bendixen var et ret fornuftigt valg.

- Når du bliver gammel som mig, så kan du sige, at du har trådt dine barnesko i 'Vild med dans', sagde dommeren med sin hæse stemme.

Claudia uden høje hæle. (Foto: Mogens Flindt)
Claudia uden høje hæle. (Foto: Mogens Flindt)

Mads Laudrup har i ugen op til 'Vild med dans' trænet med Malene Østergaard. En dejlig partner, men fodboldspilleren var mere end tilfreds med, at Claudia kunne danse i aften.

Laudrup napper Thomas Ernst' partner

- Jeg var i tvivl til i går morges - er glad for, at det var dig, jeg skulle danse med. Ikke at Malene ikke har gjort det godt....men, lød det diplomatisk fra Mads Laudrup, der dansede i en hvid undertrøje og til stor glæde for Britt Bendixen viste sine veltrænede overarme.

- Man siger, at klæder skaber folk. Du er nu flot uden, smilede dommeren.