Dinesen køber tøj: - Jeg skal se pæn ud, når jeg skal anholdes

Champagnedrengen er i aftenens program af 'Kræsne købere' taget på jagt efter et præsentabelt jakkesæt

Mads Dinesen er på jagt efter et nyt jakkesæt i aftenens afsnit af 'Kræsne købere', for man ved jo aldrig, hvornår man bliver anholdt. (Foto: Rumle Skafte)
Mads Dinesen er på jagt efter et nyt jakkesæt i aftenens afsnit af 'Kræsne købere', for man ved jo aldrig, hvornår man bliver anholdt. (Foto: Rumle Skafte)


Knap så rige: Så meget er TV3's 'Kræsne købere' gode for

Det er ikke kun store, flotte huse, Mads Dinesen ser på i TV3-programmet 'Kræsne købere'.

I aftenens afsnit er champagnedrengen på udkig efter et flot, nyt jakkesæt - for hvem ved, hvornår ordensmagten kigger forbi?

- Jeg må jo se ordentlig ud, når jeg bliver anholdt og ryger i pressen, siger han til ekspedienten.

Se klippet over artiklen - og se mere 'Kræsne købere' i aften klokken 21 på TV3.

Champagnedrengen på huskøb: Jamen, hvor skal flaskerne være?

Over for Ekstra Bladet uddyber Mads Dinesen dog, at udtalelsen ikke skal tages helt alvorligt.

- Den kommentar skal selvfølgelig ikke tages alt for seriøst, for jeg vil selvfølgelig også godt se godt ud af andre grunde, siger han og tilføjer alligevel:

- Jeg støder jævnligt på politiet, og jeg støder i den grad også jævnligt på pressen, og det er ikke altid, man lige får timet det, så det kan jo være nødvendigt at prøve at se godt ud til alle tider.

TV3-rigmand vil ikke ses med champagnedreng

Mads Dinesen har flere gange været i karambolage med lovens lange arm - blandt andet er han flere gange blevet taget for spritkørsel, og samtidig har han en sigtelse for bedrageri hængende over hovedet i forbindelse med konkursen af natklubben Nasa, som han tidligere har ejet.

Ifølge Børsen kan der desuden meget vel være en ny sag på vej mod Mads Dinesen. Erhvervsbladet skrev i sidste uge, at han har forfalsket et kontoudtog for at forhøje egenkapitalen i sit nu tvangsopløste firma med 14 millioner kroner.

Mads Dinesen afviser dog over for Ekstra Bladet at være sigtet i sagen.

TV3's champagnedreng mistænkt for dokumentfalsk

- Jeg kan videresende en mail fra politiet, der bekræfter, at jeg ikke er sigtet, siger han og fortæller, at han derudover ikke har andre kommentarer til den sag.

Kort efter modtager Ekstra Bladet en videresendt mail, som Mads Dinesens advokat har modtaget fra Københavns Vestegns Politis afdeling for økonomisk kriminalitet, hvor der blandt andet står:

'Der må foreligge en misforståelse hos din klient Mads Dinesen. Han er ikke sigtet for et nyt forhold vedrørende forfalskning af kontoudtog. Dette blev han af undertegnede ligeledes gjort opmærksom på, da han rettede telefonisk henvendelse hertil i uge 41.'

Mads Dinesen: Jeg kan hæve 20 millioner kroner