Annonce:
Annonce:

Lina Rafn: 98 procent var ubrugeligt

Utroligt langt mellem snapsene: Størstedelen af deltagerne i aftenens auditions i X Factor er mildest talt elendige

Lina Rafns dom over årets X Factor-deltagere er benhård.(Foto: Jan Unger)
Lina Rafns dom over årets X Factor-deltagere er benhård.(Foto: Jan Unger)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Det bliver langtfra en tilbagelænet badeferie at være dommer i ' X Factor' i år. For der var mere end langt mellem de gode oplevelser til sæsonens auditions i Aarhus og København, lyder det fra dommerpanelets kvindelige medlem, Lina Rafn.

- Kendetegnet for årets auditions var, at 98 procent var ubrugeligt, og at vi kunne bruge to procent til noget.

Ud over dem, der går i liveprogrammerne, er der højst fem, som rigtig faktisk kunne et eller andet. Højst, siger hun og fortæller, at der især var langt mellem snapsene i smilets by.Humørbomben Lina Rafn har verdens mest smittende grin. Men hun kan også være skrap som en rejekælling.(foto: Mogens Flindt)
Humørbomben Lina Rafn har verdens mest smittende grin. Men hun kan også være skrap som en rejekælling.(foto: Mogens Flindt)
X Factor i aften: Hvorfor synger de så dårligt?Blachman til tandløse Kaj: - Du er en syngende hestTandløse Kaj var en af de uduelige aspiranter til X Factor, der i aften bliver smidt ud af programmet.(Foto: DR)
Tandløse Kaj var en af de uduelige aspiranter til X Factor, der i aften bliver smidt ud af programmet.(Foto: DR)


Manglende ambitioner
Hun oplevede, at mange deltagere kiggede forbi, fordi det kunne være hyggeligt at høre, hvad et par professionelle musikere mente om deres sang.

- Der var rigtig mange, som var søde og rare, og som havde sunget i et år eller to.

Annonce:

Det var ikke noget, de havde ambitioner med, men de ville bare lige høre, hvad de professionelle syntes. Og der sidder vi så tre mennesker med universets største ambitioner og bliver fucking trætte, siger hun og fortæller, at der også var de ' sædvanlige' skøre indslag.

- Der var jo også alle de der andre crazy ass-situationer, hvor folk synger som mus, men ikke selv kan høre det. Der var også alle dem, som virkelig gerne vil synge godt, men som får et chok over, at det er noget andet at stå derinde og synge a capella end at stå derhjemme og synge til Rihanna.

Lina Rafn: Blachman har skræmt Beyoncé vækLina Rafn: Jeg var drænet for energiX factor dommerne Remee, Lina Rafn og Thomas Blachman klar til auditions. Se det i aften på DR.(Foto: Mogens Flindt)
X factor dommerne Remee, Lina Rafn og Thomas Blachman klar til auditions. Se det i aften på DR.(Foto: Mogens Flindt)


Nu skal der knokles
37-årige Lina Rafn mener dog alligevel, at det nok skal blive en rigtig god omgang ' X Factor'. Blandt andet fordi stemningen ved dommerbordet er bedre end nogen sinde tidligere, fortæller hun.

- Det var min største angst at skulle sidde mellem Blachman og Remee igen, for lige meget hvor meget jeg holder af dem, så kan det altså være krævende. Men det er anderledes i år, og jeg oplever det som, at vi har en fælles mission.

- Kommer I til at knokle hårdere i år end tidligere?

- Er du sunshine. Jeg har sørme ikke ligget på den lade side, siden jeg fandt ud af, hvem der skulle være mine.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

DAGENS EB+

Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:

Mystisk mordkomplot

Annonce:
Annonce:
Annonce: