Annonce:
Annonce:

Tandløse Kaj: Dommerne var tamme

Selvom Rafn, Remee og Blachman sendte 47-årig Kaj ud i kulden, er han stolt over den ros, han fik. Og lidt skuffet over dommerne

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Det er med rystende ben, at mange håbefulde sangtalenter går ind foran ’X Factor’s dommere, der i år består af den oprindelige trio Thomas Blachman, Remee og Lina Rafn. Og Kaj havde da også frygtet hårde ord og direkte svinere, da han sang Gustav Winckler for dem.

- Men jeg synes ærlig talt, at de var lidt tamme. De sagde jo ingenting, lyder det næsten skuffet fra den 47-årige jyde, der fik tre gange nej fra dommerne.-Jeg kan rigtig godt lide Blachman, for han siger tingene som de er. Det gør jeg også, siger Kaj. (Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen)
-Jeg kan rigtig godt lide Blachman, for han siger tingene som de er. Det gør jeg også, siger Kaj. (Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen)


- Jeg må da indrømme, at jeg blev lidt mundlam, da Remee spurgte mig, hvor mange plader jeg havde forstillet mig, jeg ville kunne sælge, men ellers fik jeg ros fra alle tre, siger Kaj, der som den første i ’X Factor’s historie i Danmark har ladet dommerne vente på en sang, mens han tog sit nye gebis ud af munden.

Tandløs sang
- Nu må I ikke grine ad mig, men jeg har lige fået nyt gebis, og jeg kan altså ikke synge med det, sagde han til de måbende dommere og vendte sig bort, mens han sled med at få tandsættet ud.

Det er en ulykke, der har tvunget Kaj til at få lavet nye tænder. Den hesteglade sanger fik i september en på hovedet af en af sine unge hingste. Det kostede ham fire tænder og et besøg hos tandlægen.

De rosende ord fra dommerne betyder meget for Kaj, der har indspillet en plade og som jævnligt optræder på plejehjem – og ikke mindst synger for sine heste.

- Jeg er stolt af, at de sagde, at jeg kunne synge. Jeg havde ikke troet på noget, men jeg havde da håbet, at jeg ville gå videre. Men jeg ved, at jeg kan synge og er god til at underholde, og det er det vigtigste.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Hvis Mette går, bør der udskrives valg
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: