Annonce:
Annonce:

Paradise-finale: Derfor stolede Tina Maria på 'svinet'

Det benhårde realityshow 'Paradise Hotel' sluttede på den kedeligst tænkte måde: Begge finalister vandt, og alle var glade

To lykkelige vindere - Julian og Tina Maria. De var begge enige om, at den anden var en værdig vinder. (Foto: Mogens Flindt)
To lykkelige vindere - Julian og Tina Maria. De var begge enige om, at den anden var en værdig vinder. (Foto: Mogens Flindt)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Se Paradise-vindernes reaktion i videoen herover

----------------

Tænk at noget så grimt kan slutte så smukt.

'Paradise Hotel', hvor man kommer længst med at snyde og lyve for derved at eliminere sine modstandere hårdt og brutalt, så man er den sidste, der står tilbage og løber med præmien - en halv million kroner, sluttede lykkeligt.

Torsdag aften stod 20-årige Tina Maria fra Lyngby og 20-årige Julian fra Brønshøj tilbage som de sidste i sæson otte. Og minsandten om de ikke blev enige om at dele pengene, de 450.000 kroner, der var tilbage, efter deltageren Kimie tidligere var løbet med en bid af pengekagen til en værdi af 50.000 kroner.

Læs også:

TV: Så snaver Susan K på Paradise igen-igen-igen

Kun ét større svin
Julian er ellers ikke lige typen, man troede, den pæne pige i Paradise-klassen, ville stole på.

Annonce:

- Han har spillet spillet ved at lyve og være et svin og smide folk ud, mens jeg har været ærlig og den søde pige, som har spillet med mit hjerte og ikke spillet taktisk. Og alligevel står vi der, to vidt forskellige personligheder og kan vinde sammen, beskriver Tina Maria sin modstander i finalen.

- Jamen jeg har været et kæmpe svin i årets program. Der har vel kun været et større svin end mig, og det er Sebastian. Jeg har stukket en del i ryggen og smidt mange stærke spillere ud, indrømmer Julian selv.

Sværgede på fars grav
Det, der alligevel fik Tina Maria til at stole på 'svinet', var noget, der skete umiddelbart, før finalen blev optaget for efterhånden mange måneder siden i Mexico.

- Julian og jeg fik lov til at tale sammen i fem minutter før selve finalen. Der aftalte vi, at ingen af os skulle smide kuglen, så vi kunne ende med at dele pengene.

- Men et ord har jo flere gange vist sig ikke at betyde mere end et knald på 'Paradise Hotel'..?

- Ja, men han overbeviste mig ved at tage fat i min ringfinger, hvor jeg har min fars navn tatoveret. Og så sagde han, at han sværgede ved min fars grav, at han aldrig vil smide kuglen.

Annonce:

- Det rørte mig dybt, fordi det er så skrøbeligt et punkt for mig, og så kunne jeg ikke forestille mig, at han ville gøre det. Derfor sværgede jeg også ved min fars grav, og når jeg gør det, så mener jeg det virkelig, forklarer Tina Maria.

Det vidste Julian godt, og derfor var han da også '100 procent sikker på, at hun ikke ville snyde ham'. Sværgeriet var nemlig endnu et beskidt kneb fra storspilleren.

- Jeg sværgede på hendes fars grav, fordi jeg ville være sikker på, at hun ikke tog mig i røven. Det var for tæt på mål. Derfor brugte jeg det, jeg vidste, der betød alt for hende. Det var måske et fejt kneb, men det var mit eneste våben, siger han ærligt.

Penge betyder ikke meget
Dermed blev parret det fjerde par i 'Paradise'-historien, der delte præmien. 225.000 kroner går ind på kontoen, men det gør ikke den 20-årige lyngbygenser stort gladere.

Annonce:

- Jeg er ligeglad, om det er 450.000 eller 225.000 kroner. Penge betyder ikke så meget for mig, og jeg er ikke egoistisk på det punkt. Selvfølgelig er penge en frihed, som man kan gøre en masse sjove ting for. Men kærlighed betyder mere for mig, siger Tina Maria.

- I min familie har vi aldrig haft ret mange penge, men jeg har haft den bedste opvækst med kærlighed, så det prioriterer jeg meget højere end penge.

Endelig er de fornuftige
Derfor bliver en del af gevinstpengene da også brugt til en sommerferie for familien. Resten skal bruges til noget så atypisk for en 'Paradise Hotel'-deltager som noget fornuftigt - til en lejlighed, et indskud, møbler eller noget helt, helt voksent.

- Måske skal jeg investere dem og købe aktier for dem. Min farfar har tjent rigtig mange penge på det, så det kunne godt være, at jeg skulle spørge ham, smiler næsten kvartmillionæren Tina Maria.

Også Julian er fornuftig, når det gælder økonomien.

- Jeg lejer mig ind i en lejlighed og gemmer resten. Jeg går ikke ud og køber en kæmpe BMW eller bruger pengene på stoffer. Det lyder helt kedeligt, men jeg har vist været et dårligt nok eksempel overfor de unge igennem de seneste måneder på TV3, så nu må jeg være fornuftig, griner han.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: