Annonce:
Annonce:

WoodWood lægger låg på kasket-gate

Lina Rafn har snakket med tøjmærkets designer, og alt skulle atter være godt mellem dem

Lina Rafn har taget en snak med WoodWood-designer Karl Oscar Olsen, der på Twitter fortæller, at alt nu igen er godt. (Foto: DR)
Lina Rafn har taget en snak med WoodWood-designer Karl Oscar Olsen, der på Twitter fortæller, at alt nu igen er godt. (Foto: DR)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

WoodWood-gate, der har bragt sindende i kog på de sociale medier, kunne nærmest passe ind i enhver Hollywood-film. Det hele begyndte med stort drama, men alligevel ender det hele med en 'happy ending'.

Tøjmærket WoodWoods designer, Karl Oscar Olsen, var langt fra tilfreds med, at Lina Rafn i fredagens udgave af 'X Factor' havde taget en WoodWood-kasket på.<br /><br /><br /><br /><a id="_92696705-c1c9-43f2-92ef-5208c779aa72" href="https://ekstrabladet.dk/underholdning/filmogtv/tv/article4625935.ece">Vild debat efter Linas kasket-gate</a><br /><br /><p>Efterfølgende skrev Lina Rafn i en sms til Ekstra Bladet, at hun ikke havde tænkt sig om, da hun tog kasketten på i et så kommercielt program som 'X Factor'.</p><p>'Wood Wood er for en lukket kreds af feinschmeckere, og jeg tænkte mig helt ærligt ikke om, da jeg valgte at tage kasketten på til optagelserne,' skrev hun.</p><a id="_ebe1d48e-8fb0-43ad-97c0-e9f8dc36ba61" href="https://ekstrabladet.dk/underholdning/filmogtv/tv/article4628939.ece">Lina efter kasket-klage: Jeg tænkte mig ikke om</a><br /><br /><p>Men nu har Karl Oscar Olsen og Lina Rafn tilsyneladende fået en god gammeldags snak om hele balladen og er nu atter gode venner. Det skriver designeren i et tweet mandag formiddag.</p><p>'Til alles info jeg har haft en dejlig samtale med Lina her til morgen, sagen er afsluttet og vi er videre,' skriver han.</p><br /><br /><blockquote class="twitter-tweet" lang="da"><p>What a weekend! Til alles info jeg har haft en dejlig samtale med Lina her til morgen, sagen er afsluttet og vi er videre. Happy New Year !</p>— Karl Oskar Olsen (@KarlWoodWood) <a href="https://twitter.com/KarlWoodWood/statuses/420119062946258944">6. januar 2014</a></blockquote><script type="text/javascript" async="" src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8" /><br /><br /><br /><br /><a id="_e0eff773-77a4-4725-a1d2-d4150139a077" href="https://ekstrabladet.dk/underholdning/filmogtv/tv/article4625400.ece">Tandløse Kaj: Dommerne var tamme</a><br /><br /><p>Allerede søndag var Lina Rafn ud med et forsonings-indlæg på Facebook, hvor hun forklarede, at hun godt kunne forstå Karl Oscar Olsen, men at hun samtidig var glad for den støtte og opbakning, som hun havde fået, siden det hele eksploderede på de sociale medier fredag aften.</p><p>'Hvis WoodWood går hen og bliver populært hos alle og enhver (navnlig dem, som bare køber det, de andre har og ikke som sådan selv tager stilling), vil det primært være de let tilgængelige (læs: ikke særlig avant garde og ikke særlig dyre) varer, de køber. Altså caps, sweatshirts osv..</p><p>Men det er jo ikke det, de drømmer om at leve af at designe, de kære WoodWood mennesker (gætter jeg på),' skriver hun blandt andet.</p><p>Læs hele 'X Factor'-dommerens indlæg <a target="_blank" href="https://www.facebook.com/pages/Lina-Rafn/401646653290821?fref=ts">her</a>.</p><a id="_9aee6ad2-0f35-4232-ab6b-c43b68c2afe0" href="https://ekstrabladet.dk/underholdning/filmogtv/tv/article4625156.ece">Lina Rafn: 98 procent var ubrugeligt</a><br /><br />
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Røveri, narko og drabforsøg

Annonce:

... Se tv-kokkens favorit

Imperiets skødehunde
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: