Wood Wood har tidligere været i X Factor

Det passede ikke folkene bag mærket Wood Wood, at Lina Rafn havde deres kasket på i fredags. Men det er ikke første gang, at deres tøjmærke optræder i ’X Factor’

Wood Wood var ikke meget for at Lina RAfn i fredags havde en af deres kasketter på i 'X Factor', men i 2012 var mærket faktisk også med i showet. (Foto: DR)
Wood Wood var ikke meget for at Lina RAfn i fredags havde en af deres kasketter på i 'X Factor', men i 2012 var mærket faktisk også med i showet. (Foto: DR)

Sagen om Lina Rafns Wood Wood-kasket var i weekenden det helt store debat-emne på de sociale medier.

Folkene bag det eftertragtede tøjmærke var trætte af, at sangerinden havde slæbt deres brand med ind i det dybt kommercielle ’X Factor’-koncept – og Lina Rafn lagde sig, som Ekstra Bladet tidligere har skrevet, fladt ned og undskyldte.

Lina Refn iført den famøse kasket. (Foto: DR). TV Lina efter kasket-klage: Jeg tænkte mig ikke om

'Jeg har fuld forståelse for, at Wood Wood ikke vil associeres med et brand så kommercielt som 'X Factor'. Wood Wood er for en lukket kreds af feinschmeckere, og jeg tænkte mig helt ærligt ikke om, da jeg valgte at tage kasketten på til optagelserne', skrev dommeren i en sms til Ekstra Bladet.

Lina Rafn iført den voldsomt omdiskuterede kasket. (Foto: DR). TV Lina Rafn: Otte sandheder om mig og Wood Wood

Men det er ikke første gang, at Wood Wood optræder i talentshowet. Tilbage i 2012 sneg en jakke med mærket på sig med i showet - nærmest i al ubemærkethed.

Den gang havde Karl-Oskar Olsen, der er hovedmanden bag mærket, ikke så travlt med at kommentere jakken. Nu har han derimod fået fuld pr-værdi for sit tweet, der startede hele balladen:

'Tag den kasket af tak !!! #xfactor'. 'Jeg har en mening over hvem,hvad,hvor mit brand associeres bedst med. Thats it. God weekend', skrev han.

På grund af rettighederne til 'X Factor', kan Ekstra Bladet ikke få lov til at vise billedet fra 2012, men du kan se det på Wood Woods facebook-side ved at klikke her.

Billedet ligger i kommentar-feltet under den post, der begynder med 'Kære alle, Wow! - heftig weekend..'.

Lina Rafn har taget en snak med WoodWood-designer Karl Oscar Olsen, der på Twitter fortæller, at alt nu igen er godt. (Foto: DR) TV WoodWood lægger låg på kasket-gate

0 kommentarer
Vis kommentarer