Annonce:
Annonce:

Big Brother slukkede signalet i nat

Et skænderi, som seerne ikke måtte se, er angiveligt grunden til, at 'Big Brother' kun viste sort skærm og høns

Oliver Bjerrehuus er med som trækplaster i dette års udgave af 'Big Brother'. (Foto: Mogens Flindt)
Oliver Bjerrehuus er med som trækplaster i dette års udgave af 'Big Brother'. (Foto: Mogens Flindt)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Konceptet er rimeligt klart i 'Big Brother'. Man stopper en flok unge mennesker ind i et hus, låser døren, sætter kameraer op i hver en krog og overvåger deltagerne 24 timer i døgnet.

Ude på den anden side kan tv-seere så følge med i alt, hvad husets beboere foretager sig - om de bader, boller eller bider negle.Men i nat skete der tilsyneladende noget så dramatisk i 'Big Brother'-huset, at produktionen bag programmet, der ellers vises live på nettet 24 timer i døgnet, valgte at afbryde signalet.

Viste høns
'Kære NUTV-seere. Vi er kede af, at vi bliver nødt til at koble jer ud til hønsene en stund. Vi har lige en situation, som skal løses', blev der omkring midnat skrevet på 'Big Brother's Facebook-profil.

De trofaste seere af programmet forstod intet.

Annonce:

'Tag jer sammen... I er et 24/7 program, hvor i reklamere med, at man kan følge med i ALT..! - Dog bliver i ved med, at redigere efter egne behov?.. Man får jo reelt ikke hvad, man betaler for?..', skrev Baron Kristian Rasmussen i en kommentar.

Der var tale om en længere afbrydelse, hvor de eneste kameraer, der kørte, var dem, der viste hønsehuset i 'Big Brother'-husets have. Og efter to timer løftede produktionen lidt af sløret for, hvad der var skyld i afbrydelsen.

Skænderi skyld i afbrydelsen
'Kære NUTV-seere. Vi beklager, at vi var nødsaget til at stoppe streamingen fra selve huset. Der har været et skænderi på grund af nogle produktionsmæssige misforståelser. Alt er under kontrol, og I vil snart få lov til at kigge med igen. Tak for tålmodigheden', skrev de på Facebook.

Det blev en afbrydelse på godt tre timer, men seerne venter stadig på at få en forklaring på, hvad der præcis fik folkene bag programmet til at bryde med hele konceptet. For da signalet kom tilbage, var alle deltagerne gået i seng og 'Big Brother'-huset var helt stille.

Annonce:

Ventede forgæves
'Ekstremt dårlig stil at i ikke informere om at i bare smider dem i seng, så vi har sat og ventet forgæves på at finde ud af hvad der er sket i huset', skrev Charlotte Gabs i nat på Facebook. Og Hr Søller er enig.

'Det var lige 3 timer af mit liv jeg aldrig får tilbage. I må sku lige stramme op, og melde ud. Vi har fortjent bedre service end det her. Folk har ventet i timer for at få en forklaring, og så får de en bar røv og trutte i. Det er ik godt nok, fortsætter i sådan, så kommer jeg til finalen med 1000 rødne æg, skrev han.

Big Brother har fået en skidt start

Ekstra Bladet arbejder på at opklare, hvad det var, seerne ikke måtte se fra 'Big Brother'-huset i nat.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: