Annonce:
Annonce:

Arvingerne: Gryden koger over

Adoptivmor Lise, som spilles af Anette Katzmann, må erkende, at det kan være farligt og koste at lægge låg på

Anette Katzmann aka Lise i 'Arvingerne' er meget glad for sin lille 'serie-familie'. Foto:  Bjarne Bergius Hermansen/DR
Anette Katzmann aka Lise i 'Arvingerne' er meget glad for sin lille 'serie-familie'. Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

- Lise bliver på godt dansk indhentet af skæbnen. Egentlig har hun hele tiden villet fortælle Signe, at hun er adopteret samt om alle de andre ting, som følger i kølvandet af sådan en oplysning. Men tiden er gået. Hun har udsat det, dels på grund af angst, dels fordi det bare aldrig har været 'det rigtige tidspunkt'. Og så pludselig sprang bomben.Anette Katzmann er en del af Teatergruppen Rio Rose. Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR
Anette Katzmann er en del af Teatergruppen Rio Rose. Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR


Arvingernes Andreas: I lære som testosteronbombe

Anette Katzmann er glad for sin rolle som Lise. Hun synes, at Lise er et menneske, der gør sig umage og som lever efter gode borgerlige principper. Hun vil alle det bedste og er hjælpsom og omsorgsfuld. Men som det ofte er med ildsjæle, er hun dominerede både i forholdet til sin mand, John og til Signe. Dog hun mener selv, at hun fikser tingene til alles bedste.

Veronikas bombe chokerer alle

Annonce:

- Udviklingen er kommet hende i forkøbet. Pludselig dør Veronika - kvinden hun i alle årene har næret et ubevidst had til - både fordi hun er Johns gamle kærlighed, og fordi hun har født det barn, Lise ikke selv kunne få, fortæller Anette Katzmann.

Arvingerne: Ligene vælter op af lasten

Situationen nærmer sig tilstanden i en trykkoger, hvor overtrykket kan få den til at eksplodere, hvornår det skal være. Rigtigt meget er på spil ikke kun på håndboldbanen, men for alle figurerne i serien - og ikke mindst for Lise.

- Hendes verden er krakeleret, og hun er blevet usikker. Hun er bange for at miste sin datter, og situationen påvirker naturligvis også ægteskabet, siger Katzmann.

Ny tv-serie på DR tegner fantastisk

John er i virkeligheden Lises store drøm helt fra ungdommen. Han var datidens helt på håndboldbanen og byens populære ungkarl. Så da han gik i hundene efter eventyret på Grønnegården med Veronika, var der mere end én grund til at samle ham op fra rendestenen og tage en bestemt hånd både om ham og hans lille datter - til alles bedste naturligvis.

Trine Dyrholm: Jeg har også mistet en forælder

Annonce:

- For Lise er situationen blevet rigtig betændt, og det er hårdt på denne måde at blive konfronteret med alle sine valg. Balancen i hendes forhold tipper i takt med, at alle de uforløste ting kommer op til overfladen, og det truer det familieliv, hun altid har hæget om. Af samme grund synes Lise ikke i modsætning til John, at arven efter Veronika er noget , Signe skal gå efter. Lise er ikke grådig efter penge og det materielle. For hende er det alt det andet, der er vigtigt, og det kommer på mange måder til at præge billedet.

Dansk James Bond-skurk vil ikke være kendt

Anette Katzmann er en del af det turnerende teater 'Rio Rose', som ledes af Jesper Christensens kone, Tove Bornhøft. I øjeblikket prøver de på en forestilling på 'Teater Nordkraft' i Aalborg - 'Han, hun og høn' hedder den og handler ikke overraskende om køn.

Se den lækre mand i 'Arvingerne': Frue-guf

- Det er en forestilling, som så at sige bliver til i plenum, og hvor vi ikke har manuskript. Den form brugte man også på eksperimentelle scener før i tiden, men nu er den en anerkendt metode, som kaldes 'devising', griner Anette Katzmann, der glæder sig til premieren.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

nyt billede

Annonce:
Pas på ønsker i Venstre - de kan gå i opfyldelse
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
LIGE NU

Bagholdet

Annonce:
Annonce: