Blachman taget med bukserne nede: Deltager så 'Lille-Thomas'

Dommeren bragte selv den halvpinlige episode på banen i aftes. Men han har ikke noget at skamme sig over, afslører 28-årige Sandra

Sandra blev bedt om at slette sit blogindlæg om Thomas Blachmans tissemand af Thomas Blachman selv. (Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen)
Sandra blev bedt om at slette sit blogindlæg om Thomas Blachmans tissemand af Thomas Blachman selv. (Foto: DR/Bjarne Bergius Hermansen)

- Har du set mig tisse i en hæk en gang?

- Måske…

- Og du skrev en hel artikel til et eller andet blad om, hvor stor min pik den var….

Der skal efterhånden noget til, før Thomas Blachman sådan for alvor verbalt kan overraske både sine meddommere og den danske nation.

Men det skete alligevel fredag aften, da ’X Factor’ rullede over skærmen, og speedsnakkeren selv afslørede, at en af de håbefulde deltagere en gang bogstaveligt har taget ham med bukserne nede.

Ser den meget
28-årige Sandra er den ’heldige’ kvinde, der har set Thomas Blachmans ædlere dele.

- Vi er til fest samme sted, og så opdager jeg, at han står og tisser i en hæk. Da han vender sig, om ser jeg den. Ikke lidt. Jeg ser den faktisk ret meget, siger Sandra til Ekstra Bladet og fortsætter.

- Han tager det ret cool og har ikke specielt travl med at pakke den sammen, mindes hun.

Skrev blog om lille-Thomas
Der er nogle år siden, Sandra og Blachman mødtes i nattemørket udenfor til en fest på Grønnegårdsteatret, og den unge sangspire udnyttede situationen og beskrev detaljeret både situationen og ’X Factor’-dommerens udstyr på sin blog.

- Jeg skrev bare lidt sjovt om det. Min blog var sådan lidt en sladderspalte, fortæller Sandra der hurtigt fjernede indlægget om Blachmans tissemand – blandet andet på opfordring fra ’X Factor’-dommeren selv. Siden er hele bloggen lukket ned.

- Har han noget at prale med?

- Ja…ja han er ret veludrustet, afslører hun.

Ekstra nervøs
Da Sandra meldte sig til ’X Factor’, var det med håbet om, at Thomas Blachman havde glemt alt om episoden.

- Jeg tænkte nok, at han godt ville kunne kende mig. Men jeg havde håbet, at han ikke rigtigt ville kunne placere mig ind i netop den sammenhæng, siger hun.

Frygten for den skaldede dommers reaktion gjorde, at Sandra var mere end almindelige nervøs, inden hun skulle synge for Blachman, Rafn og Remee.

- Jeg var bange for, at han ville være sur på mig, så jeg var vildt nervøs, fortæller hun.

Sur på Sandra var Blachman heldigvis ikke. Som det kunne ses i ’X Factor’ i aftes sendte han hende videre til talentshowets superbootcamp.