Annonce:
Annonce:

TV3 om narkosigtet paradiso: En frygtelig nyhed

Tv-stationen er kede af, en af deres deltagere i 'Paradise Hotel' er sigtet i stor narkosag

19-årige Pernille er med, når 'Paradise Hotel 2014' ruller over skærmen på mandag, men hun kan ikke selv deltage i festen efter premiereafsnittet, for hun er varetægtsfængslet frem til den 29. januar. (Foto: Anthon Unger)
19-årige Pernille er med, når 'Paradise Hotel 2014' ruller over skærmen på mandag, men hun kan ikke selv deltage i festen efter premiereafsnittet, for hun er varetægtsfængslet frem til den 29. januar. (Foto: Anthon Unger)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Hos TV3 er man ved at fyre op under kedlerne, så stationens trækplaster, 'Paradise Hotel', kommer godt ud af starthullerne.

På torsdag viser stationen premiereafsnittet af den 10. sæson for de nye paradisoer. Alle deltagerne er inviteret til snigpremiere i biograf Imperial i København for at se sig selv smede rænker, feste og lave intriger på det store lærred. Men festen bliver uden én af deltagerne.

19-årige Pernille kommer nemlig til at fejre sin 20 års fødselsdag den 27. januar bag tremmer. Sammen med fem andre personer er den nye paradiso sigtet i en stor narkosag. Det bekræfter politiet over for Ekstra Bladet.

Paradise-babe sigtet for narkosalg

Onsdag i sidste uge blev Pernille anholdt og sigtet for overtrædelse af straffelovens § 191, stk. 1, 1.pkt., som er en alvorlig sigtelse:

Annonce:

- § 191. Den, som i strid med lovgivningen om euforiserende stoffer til et større antal personer eller mod betydeligt vederlag eller under andre særligt skærpende omstændigheder overdrager euforiserende stoffer, straffes med fængsel indtil 10 år.

Sigtet for videresalg
Ifølge politiets sigtelse har Pernille været i besiddelse af 22,77 gram kokain og 11,31 gram MDMA, der var ment til videresalg.

Desuden er hun også sigtet for at have solgt ikke under 350 stk. såkaldte LSD-frimærker og have været i besiddelse af 402 stk. LSD-frimærker.

Artiklen fortsætter under billedetPernille er en central person i 'Paradise Hotel 2014', der foregår i isolation på et luksushotel på den mexicanske Stillehavskyst, (Foto: Anthon Unger)
Pernille er en central person i 'Paradise Hotel 2014', der foregår i isolation på et luksushotel på den mexicanske Stillehavskyst, (Foto: Anthon Unger)


Hos TV3 har man ikke modtaget et afbud fra Pernille til torsdagens fest. Men da Pernille sidder varetægtsfængslet frem til den 29. januar, er hun altså ikke med til at feste med sine reality-kolleger.

- Det er en frygtelig nyhed. Det er jeg ked af at høre, siger pressechef hos TV3, Søren Hedman til Ekstra Bladet.

TV3 sender voldsforbrydere til Paradis

Har ren straffeattest
Tv-stationen beder altid deltagerne om at vise deres straffeattest, så redaktionen kan vurdere, om en eventuel plettet attest kan forhindre deltagelse i 'Paradise Hotel'. Men Pernille har ikke tidligere været på kant med loven.

Annonce:

- Hun er en deltager, vi har sat stor pris på dernede. Hun har en ren straffeattest op til sin deltagelse i 'Paradise Hotel', og der er ingenting, der indikerer det her, siger Søren Hedman, der understreger, at TV3 ikke har noget ansvar i sagen.

- Vi tager afstand fra det, men vi tager aldrig afstand fra en deltager, siger Søren Hedman.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Vi synes, Lars Løkke mangler skam i livet
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: