Annonce:
Annonce:

Ekstremt fed: Ramt af blodprop

Flemming fra TV3-programmet har taget 40 kilo på igen siden optagelserne sluttede

Flemming og Henrik Duer svært tilfredse med slut-resultatet. (Foto: TV3)
Flemming og Henrik Duer svært tilfredse med slut-resultatet. (Foto: TV3)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Alt var fryd og gammen, da svært overvægtige 32-årige Flemming Svenningsen for sidste gang i TV3-serien 'Ekstremt fed' steg op på vægten foran programmets personlige træner, Henrik Duer, og hans far og flere venner.

Vægten sagde 126,3 kilo - absolut flot i betragtning af, at udgangspunktet var 200,7 kilo.

Flemming Svenningsen havde altså smidt næsten 75 kilo i det år, hvor Henrik Duer havde fulgt hans bestræbelser på at opfylde ambitionen om at smide 80 kilo.

Flemming var stolt, Henrik Duer imponeret og alle andre jublede.

Grus i maskineriet
Siden er der dog kommet grus i maskineriet, og Flemming har siden optagelserne sluttede for halvandet år siden taget 40 kilo på igen og er nu oppe på 165.

- Der skete det, at jeg den 6. februar sidste år fik en blodprop i hjernen, og det påvirkede mit talecenter, hukommelsen og motorikken og mit følelsescenter.Forvandlingen på et år. (Foto: TV3)
Forvandlingen på et år. (Foto: TV3)


Annonce:

- Den manglende motorik har medført, at jeg ikke kunne træne, og mine huller i hukommelsen har betydet, at jeg glemte alt det nye, jeg lærte under programmet og erstattede det med alle de gamle og usunde vaner.

Spiseforstyrrelser
- Uha, det er noget skidt?

- Det må man sige. Men jeg har nu søgt PensionDanmark om penge under en pulje, der kaldes 'kritisk sygdom'. Det kan udbetales som et engangs-beløb og er som regel på 100.000 kroner. Får jeg det, vil jeg bruge 25.000 af dem på en personlig træner, som skal hjælpe mig til at komme ned i vægt igen.

Jeg er fanget i et fængsel af fedt'Ekstremt fed': Jeg fik et chok over min størrelseEfter 'Ekstremt fed': Jeg tog 24 kilo på

- Jeg har også talt med Stolpegården, et psykoterapeutiske center med bl.a. speciale i spiseforstyrrelser - for jeg må nok erkende, at det er det, jeg lider af. Og uanset, hvor meget jeg taber mig, vil jeg tage det på igen, hvis der ikke bliver gjort noget ved det. Det vil centret så hjælpe mig med.

Tabte sig for hurtigt
- Ved du noget om, hvorfor du fik en blodprop?

Annonce:

- Det var en blanding af almindeligt forhøjet blodtryk og så, at jeg har tabt mig for hurtigt. I programmet, da det startede, fik vi lavet en fysisk test på privathospitalet Hamlet. Det havde været rart, hvis vi også havde fået lavet én bagefter. Så var det nok blevet afsløret, at mit blodtryk var for højt, og der kunne være blevet grebet ind i tide.

- Men jeg har det sådan, at 'sket er desværre sket'. Der er ikke noget at gøre ved det. Formuleringsevnen er stadig ikke tip-top, og motorikken halter også. Jeg kan gå ture, men jeg må cykle på en slags tre-hjulet. Til sommer er det min ambition at komme op på en to-hjulet igen.

- Hvordan har humøret det?

- Det har det udmærket. Jeg går bare og venter på, om jeg får de penge fra pensionen, så jeg kan komme i gang med at træne igen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er kvindens krop - ikke juristernes
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: