TV: Babou babou - Paradise-sanger sparket i hovedet

Se videoen: Sangeren Babou fik en kæberasler, da han optrådte til 'Paradise Hotel'-snigpremiere i aftes

Babou blev ramt lige i ansigtet. (Foto: Anthon Unger)
Babou blev ramt lige i ansigtet. (Foto: Anthon Unger)

Det var en hårdhændet modtagelse, den tidligere 'X Factor'-stjerne Babou fik i biograf Imperial i aftes.

TV: Her er de nye Paradise-stjerner

Den 19-årige sanger er stemmen bag 'Paradise Hotels' nye kendingsmelodi, 'Supernova'. Og da der i aftes var snigpremiere på 'Paradise Hotel 2014', skulle Babou optræde med sangen foran en fyldt biograf.

De mere end 30 nye paradisoer stormede på scenen, og begyndte impulsivt at danse bag Babou, men midtvejs i sangen gik det galt.

En af deltagerne fik en hestesko af en af de andre og lavede en flot baglæns salto. Uheldigvis for Babou gik han lige ind foran og blev sparket i hovedet.

Sangen fortsatte
Babou tabte mikrofonen, men sangen fortsatte ufortrødent med at brage ud af højtalerne. Babou fik dog samlet mikrofonen op igen og havde overskud til at svinge 'Paradise Hotel'-værten, Rikke Gøransson lidt rundt, mens han mimede til resten af sangen.

- Der var 1.000 mennesker i salen, alle folk var stive, og der var ingen sikkerhed. Jeg har fået et rødt mørke på halsen. Nu er jeg på vej hjem til Aarhus for at sove. Så må vi se i morgen, om jeg skal undersøges af en læge, sagde Babou i aftes til HER&NU. Ugebladet har også fået en video af den voldsomme hændelse, som kan ses herover.

'Paradise Hotel 2014' starter på TV3 den 27. januar kl. 22. Du kan høre Babous sang herBabou charmerede sig til en tredjeplads i 'X Factor' i 2011. Nu lægger han stemme til 'Paradise Hotels' kendingsmelodi. (Foto: Mogens Flindt)
Babou charmerede sig til en tredjeplads i 'X Factor' i 2011. Nu lægger han stemme til 'Paradise Hotels' kendingsmelodi. (Foto: Mogens Flindt)