Annonce:
Annonce:

Paradise-Pernille overfaldet på bytur i Skagen

23-årige Pernille Nygaard kendt fra Paradise Hotel kom i klammeri med nogle fyre under en fugtig bytur i Skagens natteliv

Under en fugtig bytur i Skagen blev Pernille taget hårdt i armene og skubbet af en fyr i Skagen. Der blev også kastet en stol efter bilen, da hun forlod byen.(Foto: Peter Hauerbach/Polfoto)
Under en fugtig bytur i Skagen blev Pernille taget hårdt i armene og skubbet af en fyr i Skagen. Der blev også kastet en stol efter bilen, da hun forlod byen.(Foto: Peter Hauerbach/Polfoto)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Pernille Nygaard, som gjorde sig dummere, end hun var, i 'Paradise Hotel', har fået øgenavnet 'Dumme Pernille', og det er bestemt ikke alle i hendes fødeby Frederikshavn, som har et positivt indtryk af hende. Det samme gælder i Skagen, hvor Pernille nærmest blev overfaldet af nogle unge fyre under en fugtig bytur. Det kan ses i andet afsnit af DR3-programmet 'Selvoptaget' i aften kl. 21.30, hvor DR sætter fokus på unge realty-deltagere, der alle har stået i rampelyset, men nu er overladt til sig selv.

TV: Er du dum, Pernille? Joooh, neeej, joooh?Paradise-Pernille er klog med ord: Vil være en pjerserkatI DR3 programmet 'Selvoptaget' har Pernille filmet sit eget liv.(Foto: DR)
I DR3 programmet 'Selvoptaget' har Pernille filmet sit eget liv.(Foto: DR)


Under byturen i Skagen tager Pernille ind på et pizzaria, hvor en ung kvinde skrigende råber: 'Du skal stoppe med at filme. Du er jo til grin'.

Ude på gaden igen råber og skriger folk ad Pernille, og hun siger til kameraet: 'Fuck, de råber ad mig. Jeg er bange for at blive overfaldet'.

Og kort efter begynder en ung mand at rage på hendes bagdel, hvorpå Pernille siger:

Annonce:

- Jeg gider ikke, at du går og slår mig i røven. Hvad er problemet?

Og Pernilles veninde råber til fyren: 'Er du pædofil?'

Det fører lynhurtigt til noget tumult, hvor fyren råber: 'Hold kæft din skede'.

Og sekunderne efter starter et håndgemæng, hvor Pernille bliver taget i armene og skubbet voldsomt væk. Det ender med, at Pernille og veninden nærmest må flygte fra Skagen i en bil, hvor Pernille ud af det åbne vindue råber: 'Fuck dig'.

Og den hidsige fyr kvitterer med at kaste en stol efter bilen.Før Paradise Hotel 2012 forsikrede Pernille, at hun ikke havde noget imod at dyrke sex for åben skærm. Her ses hun med Jonas, som også deltog i TV3-programmet.(Foto: Mogens Flindt)
Før Paradise Hotel 2012 forsikrede Pernille, at hun ikke havde noget imod at dyrke sex for åben skærm. Her ses hun med Jonas, som også deltog i TV3-programmet.(Foto: Mogens Flindt)
Paradise-Pernille brugte kærestens børneopsparing

En lidt skræmmende oplevelse for den tidligere reality-deltager Pernille, der overfor Ekstra Bladet uddyber den dramatiske hændelse.

Annonce:

- Jeg følte, at det var krænkende, at han hele tiden tog mig i røven. Og så blev jeg selvfølgelig sur og sagde noget til ham. Vi kom op at skændes, og det hele tog lidt overhånd. Og så begyndte han at tage fat i mig og skubbe mig. Jeg blev nærmest overfaldet, forklarer Pernille og tilføjer:

- Dagen efter anmeldte jeg overfaldet til politiet. Men jeg har aldrig hørt noget fra politiet siden.

Paradise Pernille: Hårdt at undvære min datter

Jeg vil ikke opfattes som dum
Du forsøger i programmet at få ændret dit image som den dumme Pernille. Hvorfor er det så vigtigt for dig?

- Jeg vil gerne have, at folk skal opfatte mig som den person, jeg er uden for tv-skærmene. Der bliver jo altid spicet lidt ekstra på, når man er på tv. Og det er altså træls, at folk tror, man er dum, bare fordi man siger en lille dum ting, forklarer Pernille, der blandt andet blev kendt som 'Dumme Pernille', fordi hun i et afsnit af 'Paradise Hotel' blandt andet udtalte, at rom er det samme som whisky. Det er brun whisky.

Pernille Nygaard er godt klar over, at hun selv har medvirket til, hun bliver kaldt dum, fordi hun både bevidst og ubevidst har sagt en masse knap så begavede ting.

Annonce:

- Men jeg er altså ikke dum. Jeg kan bare godt lide at lave sjov. Det er også derfor, at jeg skriver alle mulige sjov ting på facebook. Jeg er ikke en kedelig pige.

- Og jeg er et eller andet sted lige glad med, hvad folk tænker om mig. For min skyld må folk tro, at jeg er handicappet eller lam i hele kroppen. Det rager mig, så længe jeg ved, at jeg selv kan gå.Pernille forsøger ihærdigt at ændre sit image som 'dum pige'.(Foto: DR)
Pernille forsøger ihærdigt at ændre sit image som 'dum pige'.(Foto: DR)


Upopulær i Frederikshavn
I programmet fremgår det, at mange folk er ude efter dig i Frederikshavn?

- Ja, det har de altid været. De synes, at det er helt til grin, at jeg har været med i 'Paradise Hotel'. Og jeg tror også, at der er nogle, der er lidt jaloux, fordi jeg er den eneste i Frederikshavn, der er kendt.

Har du nogen kæreste i øjeblikket?

- Ja, jeg ses med en fyr. Men vi er ikke rigtig kærester. Men det er smukt. Det er derfor, jeg ikke har tid til noget. Vi ligger hele tiden og hygger os. Han er rigtig sød. Men vi vil ikke fortælle nogen om vores forhold endnu. Folk snakker alt for meget i Frederikshavn.

Annonce:

I aftenens afsnit af 'Selvoptaget' får Pernille på Facebook målt sin IQ. Se på DR3 kl. 21.30, hvor klog Pernille er ifølge intelligens-testen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Annonce:

Mest læste lige nu

Anders Fogh havde næsegrus beundring for kommunist-Kina
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt

Mere om krim med Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: