Annonce:
Annonce:

I aften føder Thomas på tv: - Jeg er seriøst nervøs

Thomas Skov og Emil Thorup lægger i aften krop til den smerte, som kvinder oplever, når de føder. Det hele sendes live på DR3

Emil Thorup og Thomas Skov kan få lattergas og akupunktur under deres smerteeksperiment. (Foto: DR)
Emil Thorup og Thomas Skov kan få lattergas og akupunktur under deres smerteeksperiment. (Foto: DR)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Thomas Skov plejer at være nok så kæk, når han optræder på tv i alle mulige vanvittige situationer. Men det, tv-værten i aften skal udsættes for, sætter i den grad en dæmper på de smarte bemærkninger fra DR-charmetrolden.

Fra klokken 20 og fire timer frem skal Thomas Skov sammen med kollegaen Emil Thorup udsættes for den smerte, fødende kvinder har – og deres lidelser bliver transmitteret live på DR3 hele aftenen.

- Thomas, hvorfor gør det du her mod dig selv?

Annonce:

- Ja hvorfor? Det er den tanke, der flyver gennem mit hoved lige nu. Den gang jeg sagde ja, tror jeg, at det var fordi, at jeg gerne ville prøve noget, som jeg ikke havde prøvet før. Og så er det et fedt kort at have på hånden, når jeg en gang selv skal være far. Men de argumenter blegner fuldstændig i forhold til den nervøsitet, der melder sig nu, siger han til Ekstra Bladet få timer før eksperimentets start.

Nervøsiteten
- Så er du begyndt at blive nervøs?

- Ja! Helt alvorligt ja, det er jeg. Det er sgu ikke for sjov det her. Jeg aner ikke, hvad jeg går ind til. Hvis jeg nu vidste, at jeg skulle tatoveres i fire timer, så ville jeg vide, hvad det var. For det har jeg prøvet. Men jeg aner ikke, hvad det er for en smerte - og hvad det gør ved mig, siger han.

Mens Thomas Skov frygter de stærke smerter, tager Emil Thorup det mere roligt.

- Jeg er overhovedet ikke bange. Jeg har slet ikke tid til at være nervøs. Selvfølgelig frygter jeg, at det gør vildt ondt, jeg tænker ikke så meget på det, siger han.

Annonce:

Ikke for sjov
De to tv-værters smerter bliver fremprovokeret ved, at de får spændt fire elektroder på maven, som får musklerne til at trække sig sammen. Lige som ved rigtige veer kommer og går smerten, men bliver hyppigere og hyppigere og stærkere og stærkere.

Da de to testpersoner meldte sig til smerteeksperimentet, var alvoren ikke helt gået op for dem, erkender Thomas Skov.

- Vi blev begge sendt til lægen for at få testet hjertet, for ellers turde DR ikke lade os gøre det. Det synes jeg bare er ret alvorligt. Så ved man, at det ikke er for sjov, siger han stille.

Bedøvet i pungen
- Hvordan har du det normalt med smerte. Skal du for eksempel bedøves, hvis tandlægen skal bore i dine tænder?

- De gange jeg er blevet boret, er jeg ikke blevet bedøvet. Jeg vil hellere have kontrol over min krop og så tage smerten som en mand, siger Thomas Skov, der dog en gang har fået sprøjten for at blive bedøvet.

- Det var en gang, jeg skulle havde fjernet en tømrerlus fra pungen. Der blev jeg bedøvet. Det var frygteligt. Så gik jeg rundt der en hel dag og var fuldstændig følelsesløs. Det var ikke rart!, siger han.

Annonce:

Klarer den ikke
Inden aftenens eksperiment erkender Emil Thorup blankt, at han ikke er nogen supermand. Derfor regner han heller ikke med at gennemføre hele den simulerede fødsel.

- Hvis jeg når halvvejs, er jeg lykkelig. Jeg tror, at Thomas når længere. Han er jo fra Jylland, siger Emil Thorup med et grin.

Thomas Skovs indstilling er noget anderledes. Han vil gøre alt for at gennemføre de fire timers smerte.

- Det jeg frygter mest er, at jeg må give op. Det vil være det værste. Det kan jeg ikke være bekendt. Det kan man lige som heller ikke, hvis man føder sådan rigtigt. Og så frygter jeg selvfølgelige den ekstreme tanke, at jeg kan omkomme af det. Men det tror jeg ikke vil ske, siger han og sender en hilsen til DR-successen ’Arvingerne’.

- Men hvis jeg omkommer, kan jeg bare sige, at Sunshine skal arve det hele, siger Thomas Skov.

'Smerte Eksperimentet - LIVE fødslen' bliver sendt på DR3 fra klokken 20.00 og kan også følges på eb.dk og dr.dk/drnu.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: