Annonce:
Annonce:

Veteraner raser: Oliver Bjerrehuus ved intet om krig

Modellen sammenligner sig selv med en soldat, der er på vej hjem fra krig - men det ved han intet om, lyder det fra flere tidligere soldater

En kommentar fra Oliver Bjerrehuus er faldet flere veteraner for brystet. (Foto: Mogens Flindt)
En kommentar fra Oliver Bjerrehuus er faldet flere veteraner for brystet. (Foto: Mogens Flindt)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

En enkelt bemærkning fra Oliver Bjerrehuus om hans snarlige exit fra 'Big Brother'-huset har fået sindene i kog hos flere af Ekstra Bladets læsere.

- Jeg føler mig som en soldat, der er på vej hjem fra krig og ikke helt ved, om han kan falde til i det normale samfund igen, sagde den 38-årige model tidligere i dag til Ekstra Bladet.

Så er det slut: Oliver Bjerrehuus forlader Big Brother

Men Oliver Bjerrehuus aner intet om, hvordan det er at være i krig og at være på vej hjem fra en udsendelse, lyder det både fra flere af nationens brugere og fra veteraner, der har ringet til Ekstra Bladet efter at have læst artiklen.

- Det falder mig virkelig for brystet, at Oliver Bjerrehuus sammenligner 'Big Brother' med at være udsendt, siger Martin Kaltoft, der i 1992 blev udsendt til Kroatien.

Annonce:

- Jeg er sikker på at han helt oprigtigt savner sine børn og sin kæreste, men jeg tvivler på, at han har kendskab til, hvad det vil sige at være udsendt, tilføjer veteranen.

TV: Voldelig Patrich kylet ud af Big BrotherMartin Kaltoft med sin søn. I syv måneder var Martin i Kroatien i begyndelsen af 90'erne. (Foto: Privatfoto)
Martin Kaltoft med sin søn. I syv måneder var Martin i Kroatien i begyndelsen af 90'erne. (Foto: Privatfoto)


Først nu er Martin Kaltoft for alvor ved at få styr på tilværelsen, selv om han ikke er helt klar over, om det er andre ting eller udsendelsen til Kroatien, der fik ham til at miste overblikket i flere år.

- De fleste har altså større afsavn når de er af sted, end tre uger med champagne og bare bryster, siger han.- Men tror du ikke bare, at det har været en skødesløs bemærkning fra Olivers side?

- Det har det måske, men en gang i mellem kommer man med en Karl Smart-udtalelse og så kan der altså godt falde brænde ned, selv om det måske ikke var hans mening at støde folk.

Oliver Bjerrehuus i fræk sexsnak: Jeg tænder på at slikke

På nationen har flere debattører også ytret deres utilfredshed med Oliver Bjerrehuuskommentaren:

Annonce:

'Han føler sig som en soldat der er kommet hjem fra krig? Hvad ved han om det? De eneste gange han har været i krig er, når nogen har stukket ham en på skrinet. Jeg kom hjem fra ex-Jugoslavien i 1993. Jeg kan oplyse OB, at det intet havde at gøre med at lave æg og bacon, spa-bade med afklædte babes eller gennemføre stripshow for nogle fulde bikini-tøser. OB; hvis du har det sådan med det, så meld dig ind i en af veteran-foreningerne. Jeg har nummeret,' skriver Henrik E.

'Sammenlignede han lige sig selv med vores tropper på vej hjem??? Han har været lukket inde i et hus med en flok medieliderlige tosser i 19 dage!!!!' lyder det fra Palle V., mens Ulrik M. skriver:

'Saftsuseme en smagløs sammenligning: Jeg føler mig som en soldat, der er på vej hjem fra krig.'

Det har ikke været muligt, at forelægge Oliver Bjerrehuus kritikken, da han stadig er inde i 'Big Brother'-huset.

Sabina forlod Big Brother: Blev lænket til Karsten

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Annonce:

Mest læste lige nu

Anders Fogh havde næsegrus beundring for kommunist-Kina
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt

Mere om krim med Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: