Annonce:
Annonce:

Badehotellet fortsætter i en sæson 2

Trods dårlige anmeldelser vil TV2 nu lave sæson 2 af 'Badehotellet' - seerne er nemlig vilde med tv-serien

Grosserer George Madsen(Lars Ranthe) og hans frue Therese(Anne Louise Hassing) bader i Vesterhavet i en scene fra 'Badehotellet'.(Foto: Mike Kollöffel/TV2)
Grosserer George Madsen(Lars Ranthe) og hans frue Therese(Anne Louise Hassing) bader i Vesterhavet i en scene fra 'Badehotellet'.(Foto: Mike Kollöffel/TV2)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Ekstra Bladets anmelder Henrik Queitsch har hver gang smidt sølle to stjerner efter afsnittene i TV2-serien 'Badehotellet', og i andre medier har anmeldelserne også været lunkne.

Men nu melder TV2 ud, at der også kommer en sæson 2 af tv-serien, der trods de kritiske anmeldere har fået ganske godt fat i danskerne mandag aften.

De fire første afsnit af 'Badehotellet' er i snit blevet set af 1.527.000 seere. Det er et pænt stykke over alle andre af TV2's dramaserier. 'Badehotellet' har således skrevet sig ind som den mest populære tv-serie på TV2 siden 'Strisser på Samsø'.

'Badehotellet' er historisk ringeHotelbestyreren spillet af Ole Thestrup, der her sidder på bilen, kommer dog ikke med i sæson 2 af 'Badehotellet'. Han døde nemlig i mandagens afsnit.(Foto: Jens DResling)
Hotelbestyreren spillet af Ole Thestrup, der her sidder på bilen, kommer dog ikke med i sæson 2 af 'Badehotellet'. Han døde nemlig i mandagens afsnit.(Foto: Jens DResling)


Annonce:

Få måneder før børskrakket på Wall Street
Optagelserne til den nye sæson af 'Badehotellet' skal laves til sommer. Og her skal man endnu engang følge livet på hotellet i 1929, dog med en ny hotelbestyrer. Ole Thestrup, døde nemlig i mandagens afsnit. Og historien kommer til at foregå få måneder før krakket på Wall Street i oktober 1929.

Numse-censur i 'Badehotellet'

- På TV 2 elsker vi at samle danskerne om fælles oplevelser, og det er i høj grad lykkedes med 'Badehotellet', der er den mest sete dramaserie på TV2 siden 1998. Vi glæder os til at sende 'Badehotellet' videre til 1929, som er et skelsættende år i verdenshistorien, siger TV 2s fiktionschef, Katrine Vogelsang i en pressemeddelelse.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor mange andre farlige forbrydere går rundt på fri fod ved ’en fejl’?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: