Annonce:
Annonce:

TV: Elitesoldat sendte tv-hold på skadestuen

Nyt tv-program med den tidligere NAVY SEAL Joel Lambert er en ekstrem udgave af ’røvere og soldater’. Omkostningerne under produktionen har været store, ikke mindst for tv-folkene

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Der er nok mange drengerøve i alle aldre, som er dybt misundelige på amerikanske Joel Lambert. I det nye Discovery-program Manhunt deltager den tidligere elitesoldat fra den amerikanske marines NAVY SEAL-enhed nemlig i den ultimative version af den klassiske ’katten efter musen’-leg.

Programmet går i al sin enkelhed ud på, at Joel skal flygte fra nogle af verdens bedste militære styrker, som er specialiserede i menneskejagt. Til hjælp har han kun en sparsomt pakket rygsæk og en masse snilde.

TV: Monstermennesket gør det igen: Dykker under en million ton is

- I Manhunt trækker jeg selvfølgelig på min NAVY SEAL-træning, men det er et fuldstændig anderledes scenarie. Jeg har ikke våben eller mit sædvanlige hold med, og hvis noget skulle gå galt, er jeg på egen hånd, fortæller Joel Lambert til Ekstra Bladet.

Annonce:

Producer blev stukket ned af fisk
Joel har dog ikke været mere på egen hånd, end at han selvfølgelig har haft et tv-hold i hælene, som optog programmet. Og netop dét var en stor udfordring for begge parter.

- Tv-holdet vil jo gerne lave et tv-program, og jeg vil gerne lave en militær operation. Det er to vidt forskellige verdener, så selvfølgelig opstod der nogle gnidninger, siger den tidligere elitesoldat.

Tv-holdet var heller ikke vant til at færdes i den barske natur på samme måde som Joel, hvilket medførte adskillige ulykker. Joel fortæller Ekstra Bladet, at han ’sled’ to kameramænd op i løbet af programmet – den ene fik en alvorlig skulderskade og den anden kunne bare ikke holde til det.

TV: Se højdepunkterne fra VM i Skæg

Derudover blev tv-holdet ramt af hedeslag og denguefeber, samt angrebet af dræberbier, som sendte flere af dem på hospitalet med anafylaktisk chok.

Annonce:

Den mest opsigtvækkende ulykke var dog, da en hornfisk hoppede op af vandet og stak en af producerne i halsen. Fiskens spidse næb ramte nemlig en centimeter ved siden af halspulsåren, og efterlod den uheldige producer i akut livsfare. Oven i købet sad der cirka ti centimeter næb fast i halsen på ham, som måtte opereres ud.

Alle involverede parter overlevede dog optagelserne i god behold.

Du kan se første afsnit af Manhunt søndag den 2. februar kl. 21 på Discovery.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er kvindens krop - ikke juristernes
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: