Annonce:
Annonce:

Joan Ørting skal være med i Big Brother

Den populære sexolog træder ind i det overvågede hus på søndag og skal få romantikken til at blomstre

Joan Ørting træder på søndag ind i 'Big Brother'-huset. Programmæssigt er hun først med fra mandag klokken 21. (Foto: Krestine Havemann/SBS Discoveryt Media)
Joan Ørting træder på søndag ind i 'Big Brother'-huset. Programmæssigt er hun først med fra mandag klokken 21. (Foto: Krestine Havemann/SBS Discoveryt Media)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

I sidste uge forlod Oliver Bjerrehuus 'Big Brother'-huset, og nu er det så tid til, at en ny kendis banker på døren.

Ekstra Bladet kan afsløre, at sexolog Joan Ørting på søndag træder ind tv-huset. Her skal hun i løbet af en uge arbejde for at få romantikken til at blomstre blandt de 12 deltagere.

- Det bliver jo virkelig spændende at se, om romantikken kan ske i sådan et hus, siger hun til Ekstra Bladet og forklarer, at der er både er ting, der taler for og imod romantik i den tv-overvågede hytte.

TV: Så kanin-knaldes der i Big Brother

På den ene side er der ingen computere, Facebook og telefoner, der konstant distraherer, men på den anden side kan man ikke få bare en lille pause fra hinanden, fordi man er spærret inde sammen 24 timer i døgnet.

Annonce:

- Hvis det var mig selv, der deltog i programmet, ville jeg ikke kunne lukke et øje derinde. Jeg tror, hvis jeg skal være ærlig, at det er det sidste program, jeg ville være deltager i, siger Joan Ørting og forklarer, at hun for eksempel ville savne bare at kunne sætte en god film på eller at kunne skrive en sms til sin kæreste.Oliver Bjerrehuus hyggede sig gevaldigt i 'Big Brother'-huset. Nu er det Joan Ørtings tur, selv om hun dog ikke skal bo i huset. (Foto: Mogens Flindt)
Oliver Bjerrehuus hyggede sig gevaldigt i 'Big Brother'-huset. Nu er det Joan Ørtings tur, selv om hun dog ikke skal bo i huset. (Foto: Mogens Flindt)
Så er det slut: Oliver Bjerrehuus forlader Big Brother

Sex-eksperten skal da heller ikke bo i huset i den uge, hun skal være med i programmet, men kommer ind i huset flere gange for at sætte gang i forskellige øvelser, der alle har fokus på kærlighed.

- Jeg vil rigtig gerne være med til at gøre programmet underholdende. I 2001, da programmet var helt nyt, var det nok bare at se på nogle mennesker i et hus. Det er det ikke længere. Nu skal der ske noget hele tiden, siger hun og understreger, at fokus kommer til at ligge på kærlighed og ikke på sex.

- Det handler mest om kærlighed, for vi kan jo ikke sige til folk, at nu skal de gå ind og dyrke sex. Jeg ville aldrig synes, at folk skal dyrke sex, uden at de er vilde med hinanden. Det handler om at se, om der er nogle, der måske er lidt vilde med hinanden, hvor der gennem mine øvelser kan opstå lidt sød musik.

Oliver Bjerrehuus i fræk sexsnak: Jeg tænder på at slikke

Annonce:

Kærlighedsøvelserne kommer også til at betyde, at de par, der allerede hænger sammen i huset, kan se frem til at blive skilt ad af sexologen.

- Jimmi og Ginna har lidt kørende, men dem vil jeg nok splitte ad og lave til nye par. Og også Mark og Nicki. I længden tror jeg ikke på dem. Jeg tror på kortvarig kærlighed med dem, men jeg tror ikke, at de i længden vil være det rette par. Man kan mærke, at Nicky er meget mere moden end Mark. Dybest set passer de ikke sammen. Men det kan selvfølgelig være, at han minder lidt om hendes far eller sådan noget, lyder analysen fra Joan Ørting, der glæder sig til at komme i gang.

- Tænk hvis der kom to par ud af den her uge. Det, ville jeg virkelig synes, var sjovt. Det er jo underholdende fjernsyn i sig selv, men på min egen lille resultatskala ville jeg synes, at det ville være dejligt, hvis det virkelig lykkes!

Joan Ørting kan opleves i 'Big Brother' på mandag klokken 21 på Kanal 5.

Big Brother: Derfor slukkede vi signalet

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Regeringen har en regnemaskine, der forudsiger alt
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: