Så mange så Basim vinde

Danskerne så med i stor stil, da den tidligere 'X Factor'-deltager Basim i den bedste sendetid sprang ud som en klon mellem Bruno Mars og Scatman John

Basim (yderst til højre for Dannebrog) løb med sejren i Odense lørdag aften. (Foto: Mogens Flindt)
Basim (yderst til højre for Dannebrog) løb med sejren i Odense lørdag aften. (Foto: Mogens Flindt)


Irriteret Basim: Jeg har ikke stjålet vindersangenBookmaker: Basim spås små Eurovision-chancer

Det danske melodi grandprix kan stadig samle befolkningen lørdag aften, når den bedste danske pop-ørehænger skal kåres.

Lørdag så 1.785.000 personer med, da Basim løb med sejren med sin sang 'Cliche Love Song', der efterfølgende er blevet kritiseret for at lyde lovlig meget som 'You To Me Are Everything', som The Real Thing hittede med i 1976.

Pudsigt nok er seertallet præcis det samme som i 2013, hvor det som bekendt var Emmelie De Forest, der i Jyske Bank BOXEN i Herning løb med den danske sejr og sidenhen den europæiske.

I minutterne op til kåringen af vinderen steg seertallet og flere end to millioner danskere fulgte således med, da Basim blev kåret som vinder. Det skriver dr.dk

Flere så 'X Factor'
DR's anden store musiksatsning - 'X Factor' - oplevede fredag et lille positivt hop i seerinteresse, da første del af showet - hvor deltagerne skulle fortolke grand prix-sange - steg fra forrige uges 1.445.000 til 1.575.000.

Selve afgørelsen, der sendte Steffen Gilmartin ud i glemslen, blev set af 1.522.000, hvilket er 36.000 flere end i sidste uge.