Big Brother-seere raser: Nicki tilbage efter abort

I sidste uge fik hun en medicinsk abort. Søndag aften tjekkede Nicki ind i Big Brother huset igen

Tingene går stærkt i dansk reality-tv anno 2014.

I sidste uge opdagede Nicki, at hun var blevet gravid under sit ophold i 'Big Brother'-huset og fik en medicinsk abort. Søndag aften tjekkede den 23-årige brunette ind i showet igen, hvor gensynsglæden var stor, da hun blev modtaget af 'Big Brother'-kæresten Mark.

Blandt showets trofaste seere var der ikke samme uddelte begejstring ved gensynet med Nicki, der returnerede til huset i selskab med en anden gammel beboer, Cecilie.

Det overraskende comeback medførte straks et hav af klager på Kanal 5's Facebook side, hvor kerneseerne løbende diskuterer udviklingen i huset.

Big Brother Nicki: Abort var den bedste løsning

- Det er dejligt, at folk engagerer sig i 'Big Brother'. Vi er glade for folk der har holdninger til det vi laver. Det er ikke første gang, vi oplever, at folk har meget stærke holdninger til dem, der kommer ind i huset. I sidste ende er det jo op til seerne, om de vil stemme Nicki ud igen. Hun er en person, som folk har en holdning til, og hun fyldte meget i huset, sidst hun var der, lyder meldingen fra informationschef Jesper Jürgensen, der altså ikke lader sig gå på af kritikken.Nicki er tilbage i Big Brother huset. (Foto: Krestine Havemann).
Nicki er tilbage i Big Brother huset. (Foto: Krestine Havemann).
Se Nicki fortælle Mark om sin graviditet

Han fortæller, at man har været ekstra opmærksom på Nickis psykiske tilstand på grund af sidste uges abort:

- Vi har støttet hende, og vi har sikret os at hun var klar - både fysisk og mentalt - før vi sendte hende tilbage i huset, fastslår Jesper Jürgensen.

Se Nicki komme tilbage i Big Brother huset i aften klokken 21.00 på Kanal 5.