Guldet er uddelt: Anthony Jasmin vinder X Factor

For første gang nogensinde vandt grupperne X Factor-finalen, og det samme gjorde Blachman

Foto: Mogens Flindt
Foto: Mogens Flindt

Vinderen af X Factor er gruppen Anthony Jasmin

- Jeg kan ikke beskrive det her. Jeg vil bare takke jer alle sammen, sagde Anthony umiddelbart efter kåringen, mens Jasmin græd af glæde.

- Det er så vildt, at vi i første omgang røg ud, og at vi nu står her og har vundet det hele, siger Jasmin efter showet til Ekstra Bladet med henvisning til, at både hun og Anthonmy i første omgang røg ud af showet som solister, for derefter at blive sat sammen til en duo.

- Jeg er simpelthen så glad, jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige, siger en tydeligt lykkelig Anthony, mens hans smukke kvindelige makker roser gruppens mentor:

- Blachman har betydet så uendelig meget for os.

Efter bruddet: Medina og Christopher sammen til X Factor

Sejren til den unge duo betyder også, at Thomas Blachman for første gang NOGENSINDE vinder X Factor.

- Personligt troede jeg aldrig, det skulle ske for mig. Jeg troede ikke, at jeg kunne slippe af sted med det her, sagde en glad Blachman på scenen under showet.

Finalen stod mellem Remees finalist Lucy Mardou og Blachmans gruppe Anthony Jasmin, der begge bød på overbevisende optrædener igennem showet.

Som den første af de tre finalister sendte seerne Henriette Haubjerg ud i første del af programmet, og hun fik dermed som den eneste ikke lov til at synge sin personlige vindersang.

Tilgengæld nåede hun at stå på scenen sammen med Medina, mens Anthony Jasmin optrådte sammen med Christopher og Lucy med Carpark North.

Surt show: Henriette ude af finalen