Annonce:
Annonce:

TV: Se de første brusebade i Big Brother

En af de mange ulemper ved at være spærret ind i et hus, der er kameraovervåget 24 timer i døgnet, er, at man skal tage bad foran tv-seerne

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

En ny omgang af Kanal 5's realityshow Big Brother havde premiere 1. januar, hvor programmet blev skudt i gang med en kæmpe nyhedsfest, hvor deltagerne for alvor blev rystet sammen til de kommende 100 dages indespærring.

De 14 deltagere og ders husvært, modellen Oliver Bjerrehus, vågnede onsdag op med solide tømmermænd, som så mange andre danskere.

Se også:

TV: Kvinderne festede med Oliver

Men mens vi andre kan pleje vores tømmermænd i ro og mag på sofaen med skihop på tv og burgere i maven, så må reality-deltagerne finde sig i at blive filmet døgnet rundt.

Endda også når nytårsfesten skal skylles af under et langt brusebad.

Og badeværelset er traditionelt et af de populære områder i huset hos programmets seere, da det er her, hvor chancerne for bar hud er størst.

Læs også:

Bjerrehuus: Endelig kan jeg smide tøjet

Men - desværre vil mange mene - de fleste af deltagerne tager dog deres forbehold under bruseren og beholder undertøjet på.

Det gælder dog ikke 24-årige Sandra fra Vanløse, der i går formiddags hoppede i bruseren topløs. Se hende i bruseren i det første klip over artiklen. I de to andre kan du se, hvordan Oliver Bjerrehus tager bad med boksershorts, mens 22-årige Nicki har iklædt sig bikini.

Læs også:

Pas på drenge: Historiens frækkeste Big Brother-babe

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: