Annonce:
Annonce:

Årgang 0-far flytter

Den 13-årige Stephanie fra 'Årgang 0' skal igen bryde sit familiemønster op

De fire teenagere i 'Årgang 0'; Stephanie, Emma, Rachel og  Christian kæmper med problemer i vadestedet mellem barn og voksen. (Foto: TV 2)
De fire teenagere i 'Årgang 0'; Stephanie, Emma, Rachel og Christian kæmper med problemer i vadestedet mellem barn og voksen. (Foto: TV 2)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Fra i aften og de kommende tirsdage følger vi igen de fire børn fra 'Årgang 0', som nu er blevet tretten år og dermed teenagere.

Det betyder også, at idoler og kærester begynder at fylde i deres liv. Skolen stiller større krav, og Emmas forældre har efterhånden svært at hjælpe deres datter med lektierne.

I Slagelse har Stephanies far fået det bedre efter en længere kamp mod en depression, og det gør hendes liv meget lettere. Selv om hun også har oplevet at have sin første kæreste og slå op med ham igen.

- Jeg er ikke selv god til forhold, så jeg føler ikke, jeg kan give hende gode råd, siger Stephanies far, Christian, i aftenens program.

Annonce:

Han er selv skilt fra Stephanies mor, der de seneste år har boet i Sverige med Stephanies tre halvbrødre. Den 13-årige skolepige er blevet i Slagelse med sin lillesøster Isabella og lillebroderen Tristan, som Christian har med Pia, der bor på etagen lige under Christian, Stephanie og Isabella.

Ny baby i 'Årgang 0''Årgang 0': Christina opgiver sine piger

I seks år har har Pia været pigernes reservemor, og hun har sørget for dem, mens Christian havde en depression og sov meget. Men sidste år besluttede Christian at droppe sin medicin, og han er nu rask og glad igen.

Derfor ønsker han også at starte på en frisk og har besluttet at flytte væk fra lejligheden, som rummer mange dårlig minder. Sammen med Stephanie og Isabella flytter han til en større lejlighed lidt uden for Slagelse og dermed også væk fra pigernes reservemor og deres bror Tristan.Stephanie, Tristan og Isabella får fremover lidt længere til hinanden. (Foto: TV 2)
Stephanie, Tristan og Isabella får fremover lidt længere til hinanden. (Foto: TV 2)


I Aabenraa er Rachels far også kommet videre efter sidste års nedtur. Han er begyndt at løbe med Rachels storebror, David, mens Rachel er i fuld gang med at forberede sig til forårets store begivenhed - konfirmationen.

Årgang 0-far: - Jeg får knuder i maven af stolthed

I Aarhus skal Christians storebror 16-årige storebror flytte på efterskole, og Christian glæder sig til at have en bror mindre i hjemmet.

Annonce:

Se 'Årgang 0' på TV 2 i aften klokken 20.00

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: