Annonce:
Annonce:

Svimlende seertal til 'Arvingerne' - tæt på to millioner

DR's nye, store tv-drama, 'Arvingerne', lægger gaderne øde søndag aften, hvor knap to millioner seere nu vælger at se med

Seertallet på 'Arvingerne' fortsætter med at stige. (Foto: Jonas Olufson)
Seertallet på 'Arvingerne' fortsætter med at stige. (Foto: Jonas Olufson)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv


Arvingerne: Ligene vælter op af lasten'Arvingerne' er mange klasser over 'Badehotellet'

Med knap 1,8 millioner seere fik DR's familiedrama sidste søndag en flyvende start, men afsnit nummer to, der blev sendt i går, gjorde det endnu bedre.

Næsten to millioner danskere - 1.951.000 - valgte at følge kampen om Grønnegården, hvor der er lagt op til en skarp fejde mellem Trine Dyrholm og de øvrige hovedpersoner, der kæmper om arven efter deres excentriske kunstnermor, der døde i første afsnit.

- Det er helt fantastisk dejligt. Det viser jo, at der har været et behov for den her type serie, hvor vi går helt tæt på en familie og dens problemer. Vi har hele tiden stolet på serien, men også haft en ydmyg tilgang til det med seertallene. Men det her er helt ud over alle forventninger. Det er den bedste seerstart, jeg kan mindes, siger DR’s dramachef, Piv Bernth.

Seerandelen for afsnit nummer to blev på hele 68 procent, hvilket vil sige, at næsten syv ud af ti, der havde fjernsynet tændt søndag klokken 20, valgte at se DR1. Ved første afsnit var seerandelen på 60 procent.

Alle serier får desuden karakterer af seerne på en skala fra 1 til 5. Første afsnit scorede karakteren 4,0, hvilket er steget til 4,3 for andet afsnit.

Veronikas bombe chokerer alle

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: