Annonce:
Annonce:

TV: Oliver Bjerrehuus oversprøjter Nirvana

Big Brother: Husværten og den kvindelige beboer hygger sig i skumbadet og diskuterer, hvad seerne helst ville – i bad med ham eller hende

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

En udsmidning af deltageren Patrich i weekenden den ellers så løsslupne og til tider meget kærlige stemning i årets udgave af realityprogrammet Big Brother, hvor deltagerne finder sig selv indespærret i et hus med andre fremmede i op mod 100 dage, hvis de da ikke bliver stemt - eller smidt - ud inden da.

Således har der allerede været masser af nøgenbadning under bruseren, som deltagerne ellers oftest benytter iført badetøj.

TV: Se de første brusebade i Big BrotherTV: Bosnisk skønsang i Big Brother-bruseren

Og allerede efter få dage havde de første lært hinanden så godt at kende, at de følte sig kaldet til en rask omgang lagengymnastik for rullende kameraer.

TV: Så skete det: Første knald i Big Brother

Husværten i skikkelse af model Oliver Bjerrehuus føler sig tilsyneladende også ganske godt tilpas i huset, i hvert fald at dømme ud fra den sexsnak, han i forrige uge havde med beboerne Ginna og Nirvana.

Oliver Bjerrehuus i fræk sexsnak: Jeg tænder på at slikke

Og i aftenens afsnit lader sidstnævnte og Oliver til at komme endnu bedre ud af det med hinanden, når Oliver og Nirvana hygger sig sammen i badet.

Se klippet over artiklen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: