Annonce:
Annonce:

TV: Paradise-premiere: Ræven Kasper på spil fra første dag

Første aften på 'Paradise Hotel' ender med tårer, men også med kys til Ræven Kasper

Kasper Birch forsøger at genopbygge tilliden til sin partner, efter at han har været i poolen med en anden pige. (Foto: TV3)
Kasper Birch forsøger at genopbygge tilliden til sin partner, efter at han har været i poolen med en anden pige. (Foto: TV3)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Se i tv-klippet øverst hvordan det ser ud, når Kasper går på rov

TV: Babou babou - Paradise-sanger sparket i hovedetTV: Her er de nye Paradise-stjerner

I aften blænder TV3 op for premieren af 10. omgang af 'Paradise Hotel'.

I 2014-udgaven starter ni spændte deltagere, der er klar til deres livs oplevelse. Traditionen tro skal der dannes par med det samme. Og deltagerne har kun et kort øjeblik til at se hinanden an, inden de skal vælge en sengekammerat.

Og det er bestemt ikke alle deltagere, der er lige glade for, hvordan valget falder ud.

- Hvor dum kan man være, siger Amanda, da hendes partner åbenyst fortæller, at hun ikke var hans førstevalg.

- Jeg tror, det skræmmer ham, jeg har platinblondt hår, falske øjenvipper og ligner en dulle, siger Amanda, der efter bare få timers bekendtskab stempler sin partner som 'pisse kedelig'.

Artiklen fortsættes under billedet19-årige Amanda mener, hendes dulle-look skræmmer hendes partner, der er til naturlige piger uden for meget makeup. (Foto: Anthon Unger)
19-årige Amanda mener, hendes dulle-look skræmmer hendes partner, der er til naturlige piger uden for meget makeup. (Foto: Anthon Unger)


Annonce:

Men Amanda har en sovekammerat fra starten, i modsætning til den pige, der blev tilovers, da der skulle dannes par. Og pigen på solo-værelset er nødt til at gøre sine hoser grønne over for drengene for at slippe væk fra det kummerlige tårnværelse. Men hun er efter nogles mening lidt for langt fremme i skoene i forhold til de andre pigers partnere, og kløerne hvæsses fra start blandt pigerne.

Men pigerne er ikke de eneste, der har skarpe negle. Også Ræven Kasper får sat kløerne i et bytte den første aften på hotellet.

Ny knaldekonge på rov på Paradise Hotel

22-årige Kasper Birch er lillebror til en tidligere berømt deltager i realityprogrammet, Ulven Peter, der gik på rov og nedlagde talrige damer under den mexikanske sol i den sjette sæson.

Og Kasper, der selv har valgt sit øgenavn, er bestemt et lige så farligt rovdyr som sin bror. For aftenen ender med at han får indfanget en pige og kysset hende under lagnerne.

Ulvens lillebror med i Paradise Hotel

'Paradise Hotel' sendes på TV3 klokken 22De fire drenge får lov at vælge en partner blandt de fem piger, så én pige bliver tilovers og må flytte på solo-værelset. Men de skrøbelige alliancer bliver allerede sat på prøve den første aften på hotellet. (Foto: Anthon Unger)
De fire drenge får lov at vælge en partner blandt de fem piger, så én pige bliver tilovers og må flytte på solo-værelset. Men de skrøbelige alliancer bliver allerede sat på prøve den første aften på hotellet. (Foto: Anthon Unger)
Paradise-babe sigtet for narkosalgTV3 om narkosigtet paradiso: En frygtelig nyhedParadise-Pernilles lillesøster også sigtet i narkosag

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: