Annonce:
Annonce:

Nyt - og hemmeligt - kærestepar i Big Brother

Frida og Andreas træder i aften ind i overvågningshuset og skal overbevise de andre om, at de er kærester, selvom de ikke kender hinanden

Frida og Andreas er kærester - eller det skal de i hvert fald overbevise de andre beboere i 'Big Brother'-huset om, at de er. (Foto: Janus Nielsen og Krestine Havemann)
Frida og Andreas er kærester - eller det skal de i hvert fald overbevise de andre beboere i 'Big Brother'-huset om, at de er. (Foto: Janus Nielsen og Krestine Havemann)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Hele ugen har sexolog Joan Ørting sat kærlighed og romantik på programmet i 'Big Brother'-huset.

I aften får huset så to nye indbyggere, der er kærester - de ved det bare ikke endnu.

TV: Ro i klassen! Nicki underviser om sex

21-årige Frida og 21-årige Andreas kender nemlig ikke hinanden endnu, men får, lige inden de træder ind i det overvågede hus, en opgave:

'I skal overbevise de andre beboere om, at I er kærester. Lykkes missionen ikke, får det konsekvenser,' lyder beskeden fra Big Brother til de to nye beboere.

Gavmilde Nicki: Masser af diller-ros i Big Brother

Det bliver efterfølgende op til seerne at afgøre om Frida og Andreas i tilstrækkelig grad får overbevist de andre deltagere om, at de er kærester.

Uden for huset har Andreas, der kommer fra Ballerup, i forvejen en kæreste, så hvor langt han tør gå med singlen Frida er ikke til at sige.Det første Andreas har tænkt sig at gøre, når han kommer ind i huset, er at hoppe i spa'en, fortæller han. (Foto: Krestine Havemann)
Det første Andreas har tænkt sig at gøre, når han kommer ind i huset, er at hoppe i spa'en, fortæller han. (Foto: Krestine Havemann)
Joan Ørting skal være med i Big Brother

Annonce:

Frida, der kommer fra Mariager, er i øvrigt noget anderledes end de fleste andre deltagere. Hun lever nemlig livet som en ægte 60'er-hippie - altså bare lige uden al den løsslupne sex. Lige netop sex har hun nemlig på forhånd meddelt, at seerne ikke skal forvente at se hende deltage i.Frida arbejder normalt med handicappede og synger i band. Nu skal hun overbevise de andre deltagere i 'Big Brother' om, at hun danner par med Andreas. (Foto: Janus Nielsen)
Frida arbejder normalt med handicappede og synger i band. Nu skal hun overbevise de andre deltagere i 'Big Brother' om, at hun danner par med Andreas. (Foto: Janus Nielsen)
Så er det slut: Oliver Bjerrehuus forlader Big Brother

Til gengæld glæder hun sig til at møde Sandra.

- Jeg kan forestille mig, at jeg vil komme godt ud af det med Sandra inde i huset. Jeg kan godt lide hendes sårbarhed, og jeg vil gerne sørge for, at hun ikke skal sidde helt alene og være ked af det, siger hun og tilføjer:

- Jeg frygter lidt, at Nicki vil kunne se sig sur på mig. Vi er meget forskellige, og det lader til at være hende, der sætter dagsordenen derinde.

TV: Så kanin-knaldes der i Big Brother

Du kan se Frida og Andreas' entré i 'Big Brother'-huset i aften klokken 21 på Kanal 5.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
danmarks dyreste husdanmarks dyreste husdanmarks dyreste husdanmarks dyreste hus
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Ode til Hejremanden
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: