Fetterlein angrebet af 'dræberfisk'

- Blod, blod, skreg Frederik Fetterlein, da han i 'Divaer i Junglen' blev angrebet af en uskadelig lille 10 centimeter lang fisk

Frederik Fetterlein er 194 centimer høj og vejer 85 kilo. Han er tidligere topspiller i dansk tennis, men alligevel kalder hans holdkammerater fra brunette-holdet i 'Divaer i Junglen' ham for Frederikke Fetterlein.

Og Frederik Fetterlein lever helt op til sit øgenavn 'Frederikke' i aftenens afsnit af 'Divaer i Junglen', hvor brunette-holdet og blondine-holdet i diamant-konkurrencen så hurtigt som muligt skal fange to små fisk og skære hovedet af dem.

Læs også:

Frække Fetterlein flirter med Pernille

Læs også:

Fetterlein 'flygtet' til Spanien

Læs også:

Fetterlein og Stephanie er vilde med hinanden

Skriger i smerte til himlen
Frederik Fetterlein fanger den første lille fisk med hånden uden de store problemer, men da han fanger fisk nummer to, skriger han pludselig som en forskrækket tøs, da han enten stikker sig på piggene på fisken eller får et lille bid i hånden af den kun 10 centimeter lange uskadelig lille fisk.

- Blod, blod, skriger Frederik Fetterlein i smerte til himlen i junglen i Ecuador, som om han har fået kappet armen over lige over albuen. Fetterlein bliver ligbleg i hovedet og tager sig til sin skadede hånd og skriger så igen efter hjælp fra TV3's produktionshold med følgende ord: Production - blod!!!!!

Læs også:

Geggo: Fetterlein er bare top fisse

Læs også:

Fetterlein: Danmark vandt EM i fodbold i 1972

Sejrsdans på bordet
Men i aftenens afsnit ser man altså ikke så meget som en dråbe blod fra Fetterleins hånd.

Da det kort efter går op får Frederik Fetterlein, at 'brunette-holdet' har vundet dagens konkurrence, der gik ud på at fange to fisk og efterfølgende slå dem ihjel og skære hovedet af dem, kaster han sig i glædesrus op på et bord og danser sejrs-dans. Og store 'stærke' Fetterlein har tilsyneladende glemt alt om, at han er blevet angrebet af en dræberfisk, der har bidt hans hånd til blods.

Se 'Divaer i Junglen' i aften på TV3