Annonce:
Annonce:

Paradise-deltager: Jeg blev tævet og skudt efter af spansk politi

Tidligere deltager i 'Paradise Hotel' og 'Robinson Ekspeditionen' retter voldsomme anklager mod den spanske ordensmagt efter dramatisk anholdelse i narkosag

Emil Debski deltog i Robinson Ekspeditionen 2008 og har tidligere også været en markant deltager på 'Paradise Hotel'. (Foto: Polfoto).
Emil Debski deltog i Robinson Ekspeditionen 2008 og har tidligere også været en markant deltager på 'Paradise Hotel'. (Foto: Polfoto).
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Det skulle have været begyndelsen på en livslang drøm om at bosætte sig i Spanien, men i stedet udviklede drømmen sig til et mareridt for den tidligere deltager i 'Paradise Hotel' og 'Robinson Ekspeditionen', Emil Debski.

Efter en karriere som sælger og ejendomsmægler i Danmark rejste Emil sidste år til Spanien for at arbejde for sin brors ejendomsmæglerfirma.

Den 7. december 2012 er Emil Debski på vej fra sin lejlighed, sammen med sin dansk/marrokanske ven og bofælle Ibrahim, for at gå ud og spise, før en glad aften i byen.

De to venner når at sætte sig ind i Emils bil, før de opdager fire-fem mørklædte skikkelser, der er på vej imod dem i løb. På sin Facebookprofil beskriver den tidligere realitystjerne, hvad der herefter sker:

Annonce:

' Specielt en af dem står indprintet i min hukommelse, nemlig en mørkhåret mand, let kraftig af byning med fuldskæg, i klædt mørk/sort jakke, som løber op på min side af bilen og prøver at åbne døren uden held, da han muligvis ikke får ordentligt fat i det bilen triller let fremad. Inden jeg når at reagerer yderligere, ser jeg at han slår en pistol hårdt mod min rude, samtidig med at flere personer er kommet op på Ibrahims side af bilen, og yderligere personer nærmer sig bilen, flere med pistoler i hånden, rettet mod os.

Hele min verden går i stå! En ubeskrivelig følelse af panik, chok og frygt griber fat i mig. Nu skal jeg dø, er det eneste som går igennem mit hoved, mens jeg i ren refleks får trådt på speederen, da jeg i samme sekund mærker glasskårene fra sideruden i Ibrahims side ramme mig i ansigtet, efter et højt brag fra en blanding af et pistolskud samt lyden af glasset som springer og splintre i tusinde vis af stykker!'.

Ifølge Emil Debski går han herefter i panik og forsøger at komme væk fra det, han tror er en gruppe østeuropæiske røvere. Han beskriver, hvorledes der flere gange bliver affyret skud mod bilen, da han speeder op og forsøger at undslippe. Flugten ender med at han bakker ind i et hegn, hvor bilen sidder fast. De to danskere bliver herefter revet ud af bilen:

Annonce:

'I min fuldkomne forvirring og frygt når jeg kort at tænke på min familie, og at jeg håber at min bror, min mor og far og Nadja vil kunne leve nogenlunde normalt videre efter min død! Hurtigt bliver min tanke afbrudt af følelsen af at nogle griber fat i mine arme og hiver mig ud af bilen, mens jeg i samme bevægelse får et hårdt slag i ansigtet. Jeg falder til jorden mens jeg får råbt "sorry sorry, take my money and the car", hvorefter jeg får endnu to hårde slag i ansigtet og et på mit øre.

Det lykkedes mig at vende mig om på maven og dække mit ansigt med mine hænder og arme mens slag og spark regner nedover mig, men desværre får en af overfaldsmændene fjernet min ene arm og vredet den om på min ryg, så en anden af dem har lettere tilgang til at tildele mig endnu et slag i ansigtet.

Jeg er meget tæt på at besvime, alt køre rundt men slagene ophøre dog for en stund, mens de prøver at låse mine hænder sammen på min ryg med mit ansigt begravet i græsset. Min næste tanke går på at jeg om 2 sekunder får et skud i baghovedet...

Mod forventning bliver jeg dog rejst til siddestilling, og den karakteristiske klak-lyd og følelse af metal strammet om mine håndled, fortæller mig at jeg er blevet låst fast i håndjern', skriver Emil Debski.Sådan så Emil Debski ud efter den dramatiske anholdelse. (Foto: Facebook).
Sådan så Emil Debski ud efter den dramatiske anholdelse. (Foto: Facebook).


Annonce:

Han finder herefter ud af, at de mørkklædte mænd er politifolk. Ifølge Emil Debski fortsætter en meget hårdhændet behandling fra ordensmagtens side. Da ambulancefolk ankommer, fortæller politiet, at danskernes skader skyldes at de kørte galt, da de forsøgte at tage flugten:

'Der går vel yderligere 10 min. før en sygeplejerske kommer hen for at tilse mig, først med en lommelygte for at få et overblik over læssionerne i mit ansigt, og efter ved at stille et par spørgsmål som jeg i første omgang ikke forstår. Hun fanger det hurtigt og korter sine ord ned til et par stykker, som jeg får fortolket til: ”hvad er der sket” og ”hvor har du ondt”. Inden jeg når at ytre bare et enkelt ord, kommer en betjent mig i forkøbet og svare med en sætning jeg igen ikke 100% forstår, men grundet ordet ”trafico” som jeg fanger, kan jeg regne ud at han bilder hende ind at jeg har pådraget mig skaderne som et resultat af færdselsuheldet. Jeg er målløs, men vælger grundet tanken om yderligere represalier ikke at sige noget.

Annonce:

”Er det her land virkelig så korrupt” tænker jeg. Igen føler jeg mig dybt rystet over hvordan et EU-land, landet som jeg kort forinden havde elsket alt ved, har en ordensmagt som ikke bare leger med mit liv, men også lyver om kritiske hændelser for at have en bedre sag. Hvordan skulle jeg nogensinde ende med et smadret ansigt som resultat af et baglæns sammenstød med et hegn? Jeg har intet ramt frontalt, og hvis de også vælger at lyve omkring det, hvor er min udløste airbag så? Og igen, hvis den af uforklarlige årsager skulle være forduftet fra min bil, hvor er blodet i bilen så, hvor er skaderne på interiøret? Hvor er bulerne i bilen? Men spørgsmålet som fylder mest i mit sind er ”hvorfor? ”. Hvad har jeg som person gjort, siden politiet overfalder mig og senere lyver omkring omstændighederne? Hvordan skal jeg nogensinde føle mig sikker i det land her igen?', skriver han.

Først senere i forløbet finder Emil Debski og Ibrahim ud af, at de er blevet anholdt i forbindelse med en narkosag. Ibrahim har lovet at hente en bil for en dansk kvinde fra Århus, som han kender. Ifølge Ibrahim havde han intet kendskab til, at bilen indeholdt stoffer.

Først efter to måneder bag tremmer bliver Emil Debski forleden løsladt mod kaution. ekstrabladet.dk har været i kontakt med Emils bror, der fortæller, at de to brødre i skrivende stund, sidder til møde hos deres advokat.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er en dårlig og bedaget idé, at særligt udvalgte fødes med specielle privilegier
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
LIGE NU

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: