Fest og druk og graviditet

Nu starter 6. sæson om de vilde italiensk/amerikanere i tv-serien 'Jersey Shore' - se de første klip fra sæson 6 her

De vilde unge fra 'Jersey Shore'. Nu har de drukket og festet igennem fem år i træk. Men de tager lige en sæson mere med fest og druk.(Foto: MTV)
De vilde unge fra 'Jersey Shore'. Nu har de drukket og festet igennem fem år i træk. Men de tager lige en sæson mere med fest og druk.(Foto: MTV)

Den 21. oktober er der premiere på 6. sæson af MTVs mest populære serie nogensinde, 'Jersey Shore' – og det er sidste chance for at feste sammen med de legendariske roomies. Snooki er gravid, Pauly D har været på rehab, og der er problemer med kærligheden.

Sommer efter Sommer har amerikanerne og også os danskere fulgt verdens mest kendte, hårdtpumpede og solbrændte roomies feste, skændes og elske. Og denne gang bliver sidste gang. Sæson 6 af 'Jersey Shore' er nemlig det definitive farvel.

Der er mange ting, du kan glæde dig til i den sidste sæson af Jersey Shore, der blev optaget denne sommer. Mike 'The Situation' kommer direkte fra rehab og skal lære at håndtere festerne samtidig med, at han prøver at forbedre forholdet til de andre i huset og sin on-off kæreste, Paula.

Læs også:

Se J-Wowws brune nødder

Deena er forelsket for første gang i sit liv, JWoww og Rogers turbulente forhold fortsætter, og den heftige bromance mellem Vinny og Paul udvikler sig yderligere.

Det store samtale-emne i huset er selvfølgelig Snookis graviditet. En lille meatball er på vej, men det er dog ikke noget, der lader til at tæmme den vilde festlyst i huset.

Læs også:

Realityfænomen er blevet mor

Se de første klip fra sæson 6 her

Fans af Jersey Shore har heldigvis også mulighed for at følge bedsteveninderne Snooki & JWoww hver søndag kl. 19:30 på MTV i deres nye serie 'Snooki og Jwoww'.

'Jersey Shore' sæson 6 har premiere den 21. oktober, kl. 21:20 på MTV

'Snooki & Jwoww' sendes hver søndag kl. 19:30 på MTV

Læs også:

Tjek lige den her barm