TV: Sådan dyrker handicappede sex

Sexministeriet på DR HD får et indblik i hvordan handicappede bliver intime med hinanden. SE TV-KLIP

Emil Thorup og sexhjælperen for handicappede Asgerbo Persson, hjælper parret John og Thor op i sengen. (Foto: Screendump fra tv-klip)
Emil Thorup og sexhjælperen for handicappede Asgerbo Persson, hjælper parret John og Thor op i sengen. (Foto: Screendump fra tv-klip)

Se klip fra Sexministeriet herover
----------------

Mennesker som er født med et alvorligt handicap, har naturligt nok brug for hjælp fra andre til at udføre mange af livets gøremål. Det gælder også når de skal dyrke sex.

Læs:

Ingen arme, men masser af sex

På DR HD starter den nye sæson af Sexministeriet i aften, og her undrer vært Emil Thorup sig over, hvordan det egentlig foregår, når handicappede bliver intime med hinanden.

Se også:

TV: Handicappet kvinde knaldet af 'bollefrans'

Derfor møder han i programmet Asgerbo Persson, som er sexhjælper for handicappede. Sammen besøger de John og Thor - et homoseksuelt handicappet par, der skal bruge en hjælpende hånd til at dyrke sex. Og det får de bogstaveligt talt.

- Hvis jeg skal hen og røre John for neden, så lægger Asgerbo os derhen, så vi kan rive i det vi vil, forklarer Thor, der ligesom sin partner er spastisk lammet.

Får hjælp til mange ting
Parret ser ikke noget problem i, at der er en mand uden for deres forhold, der sætter den seksuelle akt igang

- Vi er jo vant til at få hjælp til alt muligt andet, siger Thor i programmet, inden parret bliver hejst op i deres seng, og får lov til at være alene.

Se også:

TV: Her får hun sprøjteorgasme i fjernsynet

Men der er flere ting, Asgerbo Persson gerne vil lære Emil Thorup om sexhjælp til handicappede. Og værten får lov at prøve det på egen krop:

- Du skal have en maskine på dilleren, der roterer indtil du forhåbentlig får udløsning, siger sexhjælperen for handicappede.

Se også:

TV: Her giver hun det perfekte blowjob

Se hvordan det går i et uddrag fra aftenens episode af Sexministeriet. I videoen over artiklen.

Sexministeriet bliver sendt på DR HD i aften klokken 21.25