Afsløring: Sådan bliver sæson 3 af 'Broen'

Hovedforfatteren til tv-serien 'Broen' afslører her vigtige detaljer fra tredje sæson af tv-serien

Kim Bodnia og Sofia Helin er et populært og usædvanligt politi-makkerpar i tv-serien 'Broen' i rollerne som Martin og Saga. (Foto: DR)
Kim Bodnia og Sofia Helin er et populært og usædvanligt politi-makkerpar i tv-serien 'Broen' i rollerne som Martin og Saga. (Foto: DR)

I søndags blev sidste afsnit af 'Broen 2' vist på DR, men tv-seriens hovedforfatter har allerede handlingen klar til sæson tre og har skrevet de to første afsnit af den kommende sæson.

Det afslører han overfor den norske avis Verdens Gang. Og Hans Rosenfeldt afslører også vigtige detaljer fra sæson 3.

- Vi har skrevet en norsk mand ind til en af de store roller i tv-serien. Og det er en mand, som kommer til at have meget at gøre med Martin(Kim Bodnia), forklarer Hans Rosenfeldt og tilføjer, at det endnu ikke er besluttet, hvilken norsk skuespiller, der skal spille rollen, fordi det endnu ikke er 100 procent afgjort, at 'Broen' fortsætter. Det er dog noget, som de fleste tager for givet, især på grund af tv-seriens store internationale succes.

'Broen II' holdt hele vejen

 

Solgt til 135 lande
Omkring selve handlingen løfter Hans Rosenfelt også lidt af sløret:

- Både Saga og Martin skal selvfølgelig være med igen, og det samme gælder Martins kone Mette. Og når man har set sidste episode af sæson 2 fremgår det selvfølgelig, hvorfor nogle af karakterne ikke fortsætter i sæson 3, siger Hans Rosenfeldt til Verdens Gang og tilføjer:

- Jeg kan også sige, at vi ikke kommer til at begynde den kommende sæson på selve Øresundsbroen. Det har vi gjort to gange, så det er jo rart, at vi ikke skal gøre det en tredje gang, siger Hans Rosenfeldt, der også er ganske tilfreds med seertallene i de skandinaviske lande.

Sofia: Jeg er vild med sex-jokesBodnia: Jeg kan græde på kommando

I Danmark er hver af de ni episoder set i gennemsnit af 909.000. I Norge er tallet på 640.000, mens sæson 2 af 'Broen' i Sverige gennemsnitligt er set af 1.263.000.

'Broen' er iøvrigt solgt til visning i 135 lande. Utrolig stor international succes for en tv-serie.