Annonce:
Annonce:

Mads Mikkelsen skadet under tv-optagelser

Har åndenød og trykkede ribbenefter heftige slagsmålsscener i 'Rejseholdet'

Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv
- Jeg vil kraftigt dementere, at Mads Mikkelsen ikke er med i de to sidste afsnit af 'Rejseholdet', som bliver sendt mellem jul og nytår.

Selvfølgelig er han med. Det bliver en Fischer med fuld knald på.

Rygterne har ellers svirret i luften, men Danmarks mest populære filmhelt folder sig ud som action-mand - som aldrig før:

Efter de sidste par dages optagelser af 'Rejseholdet' kan jeg love for, at Mads Mikkelsens ribben netop nu ikke har det for godt. Han har svært ved at trække vejret. Fischer kommer nemlig til at slås som en vanvittig i de sidste to afsnit. Han får både ørerne og ribbenene i maskinen, lyder det fra 'Rejseholdet's producent, Sven Clausen, der i går fejrede 60-års fødselsdag med en stor reception i studierne på Østerbro.

UDSYRET MASSEMORDER

- Det lyder næsten, som om Fischer ligefrem går hen og dør i det sidste afsnit?

- Det kunne du godt tænke dig at vide, men det vil jeg altså ikke afsløre, lyder det med et lille smil fra Sven Clausen.

Fra det legendariske 'Rejseholdet' var det kun de gamle drenge, der dukkede op for at hylde fødselaren: Ulf, IP og Johnny alias Erik Wedersøe, Waage Sandø og Lars Bom.

Den hyperaktuelle Mads Mikkelsen blev hjemme for at pleje sine ømme ribben og gøre sig klar til i dag, da han både skal promovere sin rolle som slagtersvenden Svend i Anders Thomas Jensens kommende film 'De grønne slagtere' og sin rolle som en konfliktsøgende kvindehader og bjergbestiger i Ole Bornedals kommende stykke, 'Mænd uden noget'.

Og man kan roligt sige, at Mads Mikkelsen får kam til sit hår i de to nye roller. Som slagtersvenden Svend 'Sved' er han en udsyret, halvskaldet, grim massemorder, der myrder folk på stribe i sit kølerum, og som den kvindehadende bjergbestiger vågner han selv op som 'død' i et lighus.

Noget kunne tyde på, at Mads Mikkelsen forsøger at kæmpe sig væk fra de roller, der har gjort ham til dansk films førsteelsker.
Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
LIGE NU
Annonce:
Annonce: