Annonce:
Annonce:

Thomas Mygind: Løser mordgåder med hjælp fra ånder

Den erfarne tv-vært fik kam til sit hår, da han gravede ned i uopklarede mord sammen med synske danskere

Thomas Mygind får i 'Fornemmelse for mord' hjælp fra clairvoyante til at komme videre med efterforskningen af uopklarede mordsager. (Foto: Kanal 5)
Thomas Mygind får i 'Fornemmelse for mord' hjælp fra clairvoyante til at komme videre med efterforskningen af uopklarede mordsager. (Foto: Kanal 5)
Annonce:
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Hvad gør man for at komme videre med en mordsag, som politiet indtil videre ikke har kunnet løse?

Man spørger naturligvis det hinsides til råds om nye spor i sagen.

Det er i hvert fald tv-værten Thomas Myginds plan.

Fra efteråret står han i front for Kanal 5's nyeste program, 'Fornemmelse for mord', hvor han genåbner en række danske, uopklarede mordsager og med hjælp fra en gruppe clairvoyante forsøger at komme en opklaring af sagerne nærmere.

Med khakikongen Indiana Mygind i biffen

Programmet er en genoplivning af et gammelt koncept, der kørte under samme navn for ti år siden.

- I de ti år har verden ændret sig på mange måder og specielt inden for det spirituelle, hvor der i dag er en større accept af den spirituelle tilgang til livet. Det betyder, at vores program er renset for alt, der kunne ligne krystalkugler og røgelse, siger Thomas Mygind til Ekstra Bladet.

Annonce:

Gang på gang viste det sig under optagelserne, at de clairvoyante kunne ramme helt plet i forhold til fakta omkring de enkelte mord, som de ikke kendte til på forhånd, fortæller han.

Når deres evner på den måde først var blevet efterprøvet, begyndte de så at grave efter nye spor i sagerne med hjælp fra deres overnaturlige kundskaber.

Hun bliver ny krimi-vært Watch out: Big Brother vender tilbage

I flere tilfælde kom der oplysninger om eksempelvis navne og nummerplader på biler, som kan have været knyttet til drabene, ud af det. Alle informationerne er nu videregivet til politiet.

- Hvis man er ærkeskeptiker, og de findes jo, vil man sige, at det der med clairvoyante er noget fis, og at det er noget, vi har fundet på, og at vi har snydt. Men hvis du bare har den mindste grad af ’det kunne da godt være’, så vil du efter at have set det her program sige, at ’okay, jeg kan ikke udelukke, at der kan være noget om snakken,’ siger Thomas Mygind.

Danmarks første realitystjerner: Så barsk var det

Thomas Mygind holder begge ben på jorden, men er nu alligevel overbevist om, at der er mere mellem himmel og jord. (Foto: All Over)
Thomas Mygind holder begge ben på jorden, men er nu alligevel overbevist om, at der er mere mellem himmel og jord. (Foto: All Over)

Annonce:

Thomas Mygind har altid været interesseret i det overnaturlige, og arbejdet med programmet og de clairvoyante har kun gjort ham endnu mere stålfast i sin tro på, at der findes andet end det, der kan måles og vejes.

- Da jeg var unge, smuk og mager var jeg enormt fascineret af den såkaldte alternative verden og fik prøvet det hele af, altså astrologi, healing, drømmetydning, clairvoyance, tarotkort og så videre. Jeg har afsøgt hele det der felt, så jeg har en grundlæggende dyb interesse for det. Og jeg er helt sikker på, at der er et eller andet, siger han.

Her er alle vindere af Robinson Ekspeditionen

Igennem mange år har Thomas Mygind stået i spidsen for et væld af tv-programmer som for eksempel 'Robinson Ekspeditionen' og 'Fangerne på Fortet'. Derfor er han også mere end vant til at snakke med folk i en lang række forskellige situationer.

Annonce:

At udspørge afdøde personer om, hvordan de blev myrdet, er dog alligevel noget helt nyt for den ellers garvede tv-vært. Men at snakke med ofre for mord gennem clairvoyante var lige præcis, hvad 53-årige Thomas Mygind oplevede under optagelserne

- Når der var kontakt med den afdøde, kunne jeg stille spørgsmål til den clairvoyante, der så med sine evner og talenter fik hevet nogle svar ned. For mig har det været en meget, meget spændende proces, siger han.

Regina scorede ekspeditions-lederen

'Fornemmelse for mord' får premiere på Kanal 5 til efteråret og tager fat på en række danske, uopklarede mordsager. Den yngste sag er fra 2008, mens den ældste sag er fra 1985.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: