Her er Knæk Cancer-ambassadørerne

Cecilie Frøkjær og Mikkel Beha Erichsen bliver de synlige frontfigurer

Cecilie Frøkjær og Mikkel Beha Erichsen (tv) var også involveret i 'Knæk Cancer' i 2013. (Foto: Jonas Olufson)
Cecilie Frøkjær og Mikkel Beha Erichsen (tv) var også involveret i 'Knæk Cancer' i 2013. (Foto: Jonas Olufson)
Følg Underholdning
Følg Film og tv

Frontfigurerne i 'Knæk Cancer 2014' bliver Cecilie Frøkjær og Mikkel Beha Erichsen.

De bliver de synlige ambassadører i arbejdet med oplysning om kræftsygdom samt indsamling mod kræft, når 'Knæk Cancer 2014' løber af stablen.

Mikkel Beha Eriksen glæder sig til at komme i gang.

- Hver tredje dansker får kræft, og de andre er pårørende. Alle danskere kommer i berøring med kræft på et eller andet tidspunkt, og det er utroligt dejligt at opleve, at 'Knæk Cancer'-initiativet har engageret danskerne og har udviklet sig til en folkesag, siger han til TV 2.

Fans på Facebook

Mikkel Beha Erichsen var både i 2012 og 2013 involveret i 'Knæk Cancer' som vært i 'Go’ morgen Danmark' og for indsamlings-showet 'Knæk Cancer Live' - og i 2013 også som ambassadør.

Cecilie Frøkjær er involveret i 'Knæk Cancer'-ugen som ambassadør og som vært for en række særlige udgaver af 'Go’ aften Danmark' i uge 43 og 'Knæk Cancer Live'-showet lørdag 25. oktober.

Mikkel Beha og konen: - Vi har utroligt meget sex

TV 2-vært får ny morgenmakker

Cecilie Frøkjær: Det værste var vækkeuret

- Kræft griber voldsomt ind i menneskers liv og skaber angst og frygt, men kræft er heldigvis ikke en dødsdom, og der er masser af positive historier om at overleve kræft. Jo flere penge, vi samler ind, des flere kan hjælpes og helbredes via forskning og behandling – og jo flere af de positive historier om at overleve kræft kan vi fortælle, siger Cecilie Frøkjær.

Eventen lever på tv og via aktiviteter i hele landet og følges blandt andet på Facebook, hvor Knæk Cancer for længst har rundet 200.000 fans.

De penge, der bliver samlet ind til 'Knæk Cancer 2014', går til projekter indenfor kræftforskning, forebyggelse af kræftsygdomme og støtte til kræftpatienter og pårørende.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind