Janni tester Karsten: - Mon jeg er der for pengene

Janni Christensen er blevet beskyldt for at tage Karsten Ree på grund af hans seriøse formue

Det trak overskrifter, da milliardæren Karsten Ree fandt sammen med den tidligere Oddset-babe Janni Christensen for godt et år siden.

Karsten Ree og Oddset-Janni kærester

Hun stod mit i en spektakulær retssag, hvor hun var anklaget for at have franarret en ældre syg mand penge. Og alligevel faldt rigmanden, der kunne være hendes far, for den 44-årige brystbombe.

Janni Christensen blev som bekendt idømt 15 måneders fængsel for åger, og deres forhold blev ikke dømt mange chancer ved folkedomsten.

Oddset-Janni skal i fængsel

'Hun tager ham kun for pengene', mente og mener mange. Også af Karsten Rees venner. Og nu vil Janni Christensen selv have svar på, om den 69-årige tidligere ejer den Den Blå Avis også tror, at hun kun er flyttet ind i hans pragtvilla på grund af hans formue.

- Hmmm det kan da ikke udelukkes, siger han eftertænksomt, da parret taler om emnet i aftenens afsnit af realityserien 'Janni og Karsten - Kærlighed mod alle odds'.

Karsten Ree kan godt forstå, at penge kan have en vis tiltrækningskraft på kvinde. Hos ham er der en helt anden ting, der tæller, når han skal finde den rigtige at dele formue med.

Se hvad Karsten Ree forventer af en kvinde i klippet herover.

Og se Janni Christensen give sin version af, hvorfor Karsten er så rig, når hun ikke er her:

 

Det er klokken 22 i aften, at Kanal 5 viser 'Janni og Karsten - Kærlighed mod alle odds'.